• dbut
    132

za hnl je dovoljan, ionako do zime trebas rjesenje kad ce se valjda ovaj brazilac oporaviti.
    A ako nece onda ionako moras posegnut za trajnim rjesenjem.... vecina nasih rezervnih igraca bi imali glavne uloge u bilo kojem hnl klubu, da je prevljak jeftin jos ima smisla
  • miro
    9.3k
    ako je otislo koljeno, mi ga necemo ni potpisat - barem se nadam
  • dbut
    132

ajde onda mi izargumentiraj proljece 2027 imas belju prevljaka i brumada sa max ili skoro max placama. beljo ti mora igrat jer je prva spica i hoces ga prodat za dobru lovu.
    kaj ces sa ova dva na visokim placama?
    do sada su argumenti bili da se mora prodavat domiguez i sl da se zatvori financijska struktura, znaci da nije kako imamo viska love...
    ali ako mi zelis reci da je prevljak igrac za ligu prvaka onda si u pravu, ne mozes mi ni jedan argument podastrat da ga prihvatim
  • Droljo
    29.9k
    beljo ti mora igrat jer je prva spica i hoces ga prodat za dobru lovu.dbut

Beljo će biti long gone već tad.
  • Paggini
    91.2k
    ali ako mi zelis reci da je prevljak igrac za ligu prvaka onda si u pravu, ne mozes mi ni jedan argument podastrat da ga prihvatimdbut

Pa ni Prevljak ni Brumado ne bi imali MAX ugovore, a i ako prodaš Belju za 15-20 milijuna eura, koliko god, dovest ćeš nekog napadača za 3-4 milijuna eura da ga zamijeni.

Poprilično jednostavna računica
  • vjeko1701
    26.6k
    Mudražija prošle sezone nije bio dovoljno dobar da igra kao zamjena na svojoj poziciji. Siguran sam da je točno ono kaj nam treba na poziciji napadača...

Prevljak nije za LP, ali je za HNL i kao takav je na poziciji napadača čisto solidan. I da, neće imati plaću max plaću kakvu dajemo. Ne znam odkud ta ideja sada.
  • Jurki
    26.8k
    usporedio sam igraca koji ti je vec na platnoj listi sa igracem koji mi je hnl igrac i koji kostadbut

Nadam se da Mudri nebu jos dugo na platnoj listi.
    Prevljak koji košta ili Mudri koji je tu.. biram Prevljaka.
    Mudrazija je bitan za Dinamo isto kak bi bio bitan ja da im nosim torbe i slazem čunjeve na treningu.
  • dbut
    132
    jgb ljudi ne morate me uvjeravat ali i smatram da to nikako nije igrac za dinamo, i ovo mi vise baca na panicne reakcije proslog sportskog sektora nego nesto kaj bi ovi napravili (za tu lovu kaj pisu)
    hnl igrace imamo i vise nego dovoljno... tko kuzi kaj zelim reci kuzi
  • Crni86
    22.7k
    “ Igrač, koji je u zadnjoj godini ugovora, čeka dogovor dvaju klubova oko odštete. Njegov dolazak nema veze s ozljedom Brumada, Modri već neke vrijeme rade na dolasku još jednog napadača”

Ajde opustite se, sve se radi napokon prema nekom planu…
  • Mali Zeus
    21.8k
    a tko ne kuži?
  • Laugreano
    5.7k
    jgb ljudi ne morate me uvjeravat ali i smatram da to nikako nije igrac za dinamo,dbut

Neces bit ni prvi ni zadnji koji je promjenio misljenje
  • scooniepenn
    7k

Beljo će vrlo izvjesno uskoro biti novi stari reprezentativac i igrati Ligu nacija. Ako mi budemo odigrali dobru europsku sezonu, a on biti i blizu lanjske sezone za godinu dana ide za 20 milja iz Dinama. I tada će Prevljak biti 2. špica ako se ne nađe bolja opcija, a za Brumada nakon ozljede je upitno hoćemo li ga uopće dovoditi. Ako ga i dovedemo onda ćemo polusezonu možda imati 3 napadača, a na ljeto 2027. preslagivati karte. To znači da se ili Brumado pokazao kao špica koja može zamijeniti Belju ili moraš dovesti novu 1. špicu, jer ovaj to nije. No, mi trebamo zamjenu za Bakrara kao 2. napadača sad, ne u zimu ili na ljeto. Koliko je to teško shvatiti.
  • Jurki
    26.8k
    hnl igrace imamo i vise nego dovoljno... tko kuzi kaj zelim reci kuzidbut

Gle, nemremo dati 5 milja za špicu.
    A ni 5 milja nije garancija uspjeha u Ligi Prvaka.
    Dok god nam je ovakva struktura proracuna di ovisimo o toj jebenoj Europi i prodaji ne trebamo ni razmisljati da bumo iskrcali 10 milja za nekog igraca.
    Prevljak je dobar za Hnl buraniju, trebat ce rjesavati i te Gorice i Varazdine nakon Europe.
    Belji treba zamjena, a imamo kriticnijih pozicija za rjesavati.
    Gledaj to na nacin da Bakrara mijenjas sa slicnim igracem.
  • tp1997
    2.9k
    Što se Prevljaka tiče, po meni vrhunski posao za zamjenskog napadača. Iskusan i dolazi u dobroj formi, za relativno malen novac.

Uvjeren sam da se velik dio rasprave oko Prevljaka uopće ne bi poveo da čovjek nije odigrao prošlu sezonu u Istri (koju je isto jako dobro odigrao), pa eto dovodimo HNL igrača iz Istre.

Makni Istru sa CV-a u sezoni 25/26 i zamijeni sa nekim klubom iz 2. Bundeslige (koju je igrao sa Herthom), i pričalo bi se unisono kako smo jeftino ugrabili iskusnjaru s iskustvom Zweite, reprezentacije, i ozbiljnog trpanja u Belgiji i Austriji.
  • Mali Zeus
    21.8k
    jer dinamo može dovesti napadača razine LP samo tako.. koji si ti lik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.