• Zg123
    3.9k
    Za ovog Zvonareka sam znao da nema ni gram mozga kad se s 20 godina ozenio i to za Imocanku, pametnom dosta...
  • Omake
    18.9k
    my man!
  • Paggini
    91.2k
    Da se vratim pitanju, kaj je to Brumado napravio u karijeri više od Prevljaka?Noel

Pa dobro, s druge strane treba reći i da Brumado ima 27 godina, a Prevljak 31 pa je za pretpostaviti da Brumado još ima cajta za dignuti svoju igru na level više. Mislim, ne želim umanjivati Prevljaka kojeg jako volim i cijenim i želim da dođe u Dinamo (po novome), ali Brumado mi je puno zanimljiviji igrač i potencijal.
  • mlinchica
    6.8k
    Kad nemreš slomit npr. Goricu na Radniku u sat vremena, nakon neke teške tekme LP u Londonu, Beljo nemre probit (a za 4 dana mora istrčat na Iduni), pogledaš na klupu i tamo su Prevljak i Topić. Kog ubacuješ?
    Meni je Prevljak nekaj kao Duje Čop.
    Sigurica da će zabit Gorici, Rudešu, Slavenu, … pa čak i tovarima.
    Skroz ok zamjena Belji po pol sata u HNLu, svaku tekmu, a neke možda i cijele odigrat.
  • Masto
    1.8k
    posušje*
  • Pavinho
    505
    Jel se zna mozda kakva je ozljeda Brumada u pitanju?
    Krizni ili nesto lakse?
  • Orc123
    16.1k
    A zasto se svi ovdje pale cim se povede konsfruktivna rasprava? Nitko ne šizi vec ljudi razmisljaju na glas i iznose svoja stajalista. Cim netko napise da nam fali par igraca ako zelimo napast LP, jer nam fali i to su sami ljudi iz kluba rekli, odmah se nađe neko ovdje da sarkazmom ismijava te ljude. Ne treba nam kadar od 35 igraca ali kao sto sam vec napisao fali nam 3-4 igraca na ovu momcad da se zatvori transfer rok i to da se vise nitko ne proda osim mozda nekih viskova ala Mudri, Nevistic i slicno. . .

Za mene je prevljak OK opcija za uci s klupe. Nista specijalno ali ok....naravno ako je transfer u normLnim okvirima do 0.5mil eura, sve ostalo ne bi imalo smisla jer bi po tome Bakrar vrijedio 6-7 a ne 3.....
  • bongo
    1.5k
    Prevljak ili Puljić su mi se vrtili po glavi kao rotacijski napadači za Belju kojima vjerojatno ne bi trebao biti problem sjediti na klupi.

Mislim da ćemo se svi usuglasiti da je ovo naš dobar posao po svim parametrima
  • fakin
    5.5k
    Prevljak je definitivno bolje rješenje od topica za napad.
    Ali opet, znamo svi da nije za ligu prvaka, ali ako njega dovedemo necemo sigurno dovoditi treceg napadaca.

Cilj je liga prvaka, zamislite gubimo od Barcelone i idemo po izjednačenje i s klupe nam uđe prevljak :lol:
  • ElDorado
    12.4k
    Pripomenuo bih da bi po svemu ove sezone trebali imati puno kombinatornija, probojnija i okomitija krila pa će to sigurno dignuti našu igru u napadu i učiniti ju raznovrsnijom. Sredimo još Livija, Nsokija i dva ozbiljna veznjaka i to je to.
  • Dzoni
    6.8k

Da ne bi bio tužan, sad ću zvrcnut Haalanda da dođe uletavat 20 min umjesto Belje. Dam mu 2 litre mlijeka i dobro meso tu iz okolnog sela i eto ga, njemu dosta.
  • Blueshadow86
    5.3k
    Cilj je liga prvaka, zamislite gubimo od Barcelone i idemo po izjednačenje i s klupe nam uđe prevljak :lol:fakin

A tko bi nam trebao ulaziti s klupe u Ligi prvaka protiv Barcelone? Najbolje da damo 5+ milijuna za rezervnu špicu.
  • ElDorado
    12.4k
    Prevljak može igrati EL ili LP sigurno.
  • austrijanac
    12.1k
    Zamisli histerije kad iduce godine krenemo na LP sa Prevljakom i potrganim Brumadom.
  • Droljo
    29.9k
    Najbolje da damo 5+ milijunaBlueshadow86

I što bi nam taj garantirao? Da damo 150mil za rezevnu špicu ništa nam ne garantira....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.