• vlatkomarkovic
    3.7k
    Za koga ste u Finalu SPa?
    1. Za koga ćete navijati u Finalu SPa (149 votes)
        Španjolska
        93%
        Argentina
          7%
  • vlatkomarkovic
    3.7k
    Za mene je samo jedan je razlog i nosi broj 10.

Skužio sam da se ovo može dvostruku protumačiti, mislim na onog koji voli nas klub.
  • rokikaciga
    15.7k
    dobro, pa znamo da Dinamo nije najdrazi klub LM10
  • Paulie
    1.7k
    ja u birtiji u nedjelju

250px-Francisco_Franco_1930_Portrait.jpg
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Ma na početku sam samo prvu rečenicu ostavio…. Pa da ne bi bilo….

Inače poprilično sam iznenađen ovakvom dominacijom Španjolske….
  • mlinchica
    6.8k
    3. opcija Messi
    Nedostaje
  • Jurki
    26.8k
    Mislim da je anketa nepotrebna. Naravno za desetku "Furije roje" Daniela Danija Olma Carvajala.
  • Droljo
    29.9k
    Olmo! A i da je kecman ili onaj turčin šta nam je uguro na euru samo zbog golmana argentine bi protiv. Užasan odvratan lik.
  • Blueshadow86
    5.3k
    100 glasova, 96 ljudi za Španjolsku, a 4 duše za Argentinu. Mislim da bi manja razlika bila da je Srbija bila ponuđena umjesto Argentine. :smile:
  • NORTE
    25.7k
    Španjolska, ali nadam se da će odluka doći u produžecima pa neka pobijedi bolji.

Btw. ovo s Falklandskim otocima je toliko smiješno, 150 godina otočje pod kapom krune pa ratni napad na tuđi teritorij i poraz, i dan danas se ne mire s nečime što nije njihovo 200 godina...
  • Tom Hanks
    5.5k
    Za Argentinu kao i uvijek
  • Dzoni
    6.8k

Pogledao sam 1h vremena video s ljudima koji su odande. Sve su redom potomci kolonizatora iz UK i tu i tamo pokoji uvezeni za radnu snagu. Praktički svi mrze Argentince i nemaju neke veze s njom. Za sve što im treba van otoka surađuju sa UK ili Urugvajem.
    Argentinsko svojatanje Falklanda je isto kao kad Srbi svojataju Krajinu itd.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Za Argentinu kao i uvijekTom Hanks

Također, nek Olmo bude igrač utakmice i zabije dva gola, a nek osvoji Argentina.
  • Tom Hanks
    5.5k
    Uz to Olmo ima još bar 2 ako ne i 3 svjetska pred sobom,bit će vremena za trofeje :smile:
  • miro
    9.3k
    nikakve razlike između argentinaca i marokanaca, razmazene pičkice koje divljaju i napadaju u grupama, neodgojene seljačine kojima se toleriraju stvari koje se odraslim ljudima ne smiju tolerirati
  • NerminB
    1.7k
    Nadam se pobjedi spanije. Moze i anketa za trece mjesto, vjerujem da bi i tu bilo dosta podijeljeno misljenje :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.