• fakin
    5.5k
    Trenutno nam fali rezervni napadac, rezervna sestica i prvi golman.
  • Dani Olmić
    2.2k
    Ako se ne daj boze Beljo ozljedi, ostajes na Topicu koji po meni moze igrat manje HNL utakmice u prvih 11 i to je to … za derbije i LP tu moras imat nesta jace
  • Keyser Soze
    20k
    Dakle sve isto kao i jučer
  • ElDorado
    12.4k
    Realno ak s ovim kadrom nemremo u LP onda nismo niti zaslužili. Ali ako uđemo onda nam treba svakako 2-3 ozbiljna pojačanja, u svakoj liniji (Dominguez najvjerojatnije ide).
  • marcio amoroso
    52k
    Beljo je igrač koji želi igrati što više minuta i koji je eksplodirao kada je otišao Kule koji mu je uzimao minute. Sad bi većina dovela novog Kuleta. Topić za ovaj novac i ove minute koje će dobiti sasvim ok.
  • austrijanac
    12.1k
    Ljudi zaboravljaju da je Brumado vjerojatno bio planiran kao zamjena za Belji - jer budimo realno, velika sansa je da ce Beljo bit pripreman za prodaju iducu polusezonu.

Ozljeda Brumada nas ne dira previse.

Pustite Belju da igra sto vise.
  • fakin
    5.5k
    Koliko je topic zabio golova zadnje 3 sezone u hnlu?
  • Paggini
    91.2k
    Ako se ne daj boze Beljo ozljedi, ostajes na Topicu koji po meni moze igrat manje HNL utakmice u prvih 11 i to je to … za derbije i LP tu moras imat nesta jaceDani Olmić

Treba nam pet igraca na svakoj poziciji.
  • Olmic
    5.7k
    Mislim da se ceka rasplet za Livija i koliko cemo para morat dat jer para i nemamo previse bas. Ako dode Livi ocekujem mozda jos koju prinovu, a ako ne dode onda 2,3 ozbiljna igraca
  • Dani Olmić
    2.2k
    sjetit ces se moji rijeci - nadam se da neces, ali za LP trebas širinu

To ne znaci da trebas na svakoj poziciji 5 igraca, ali širinu trebas
  • marcio amoroso
    52k
    Koliko je topic zabio golova zadnje 3 sezone?fakin

15.
  • fakin
    5.5k
    Pitam u hnlu ili europi, ne u bih ligi koja je ocaj ocaja
  • Paggini
    91.2k

Pa možda da jebeno prestaneš zazivati ozljede Dinamovih igrača, možda bi to bilo dobro. Svaki jebeni rok to radiš i cmoljiš sta se ne dovodi 30 igrača jer sta ako ovog pogazi auto, sta ako ovaj padne sa zgrade, sta ako ovog ostavi zena pa se ubije
  • crophantom
    5.7k
    pa neznam baš, nemamo i dalje zamjenu za Mišića, a Kača I Vidovic kao zamjene u vezi po meni nisu ni razina EL, kamoli ako uđemo u LP.
  • Dani Olmić
    2.2k

A sad si ga malo pretjerao - ozljede su sastavni dio nogometa, pogotovo danasnjeg nogometa - ako ga tolko pratis onda bi to trebao najbolje znat..
    Na to mora svaki klub bit spreman, nema to a ma bas nikakve veze sa zazivanjem necega.

A to sto ti pises je neozbiljno - ja sam samo napisao nesta sto se moze ne daj boze desit … a ti udaras „pogazi auto“, „ostavi zena“ itd…

Glupost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.