• Mlađi referent
    15.8k
    Opet nestao u velikoj utakmici

• Zagi
    18.2k
    A argentinci su danas odigrali kao MUŠKARCI, fanatično, bolesno, strastveno, baš krvava njihova utakmica i nemam šta drugo nego se diviti i čestitati.Paggini

Uvijek tak igraju. Fakat ne kuzim ekipu koja ne cijeni tu fanatičnost.
  • NORTE
    25.6k
    Prvi gol Argentine u 85. minuti će ostat upamćen po tome da se ne bi ni dogodio da Pickford prije toga nije dotaknuo loptu koja je išla iznad prečke i tako Argentini priskrbio korner nakon kojeg su zabili.

Možda je to čak i glupo isticat jer golmani to često rade, možda i iz nekog straha, iako sigurno oni dobro znaju koja lopta ide iznad prečke, ali je činjenica da bi lopta otišla van i da Argentina ne bi dobila taj korner nego Engleska ispucavanje...
  • javolimtebejako
    5.7k
    sad laku noc a poseban pozdrav za ove koji mjesec dana dok gledaju svjetsko konstantno trube o jebenim tovarima, niste normalni kolko vezete sve uz njih. za tjedan dana cete furat neke fore "nismo isti"

sretno u finalu jednima i drugima, nek pobjedi bolji
  • Tom Hanks
    5.5k
    Englezi po običaju održavaju taj gubitnički mentalitet
    Isto im je bilo i sa nama,isto sa talijanima na euru,sada opet.Useru se kada je najbitnije
  • don
    20.5k
    fanatičnost? Oslobodite nas ovakve fanatičnosti

• Zambatine škude
    5.1k
    Argentinci su baš prava šugava nabrijana smeća. Stalno udaraju, skaču na svaku sudačku odluku i 90 % tekme ne igraju nogomet nego provociraju suparnika.

Obožavam ih.
  • hardek
    10.9k
    Ne gledam često Arsenal, pa možda griješim ali kakav bezveznjak je ovaj Rice. Srce veznog reda, cijelu utakmicu ne znam jel stisnuo jedan šprint. Uvijek daleko od duela i od igrača, ne može pomoći ekipi apsorbirati pritisak. Možda i najlošiji igrač engleske danas
  • Paggini
    91.1k

Stari daj molim te hahahaah, ova mala vaginica je pala kao da ga je kamion pokupio hahahaha
  • rokikaciga
    15.7k
    Ekipa, stanite i divite se Messiju dok još možete. Nemamo još dugo gledati ovog mađioničara s loptom. Uživajte u majstorijama. Jer znam da ja uživam.

S tim rečeno, VAMOS ESPANA, VAMOS DANI!
  • Wallace99
    21
    I tog štakora nabijem na k. Uz Olmića u finalu.
  • Efes Pilsen
    16.4k
    Da je HNS platio izbornika kao Engleska, a on zatvorio utakmicu u 60. minuti samozapalio bi se u Peckhamu.

Sami pali, sami se ubili. Tesko da mi moze biti zao Engleza, ali ovo je bila utakmica "dabog oba izgubili" i nazalost nije se potrefilo.
  • don
    20.5k
    Paggini, uozbilji se. Čisti lakat u leđa u trku. Objasni mi fiziku koja se tribala desit kod Bellinghama?
  • hardek
    10.9k
    IMG-20260715-WA0013.jpg

Šta reći
  • mlinchica
    6.7k
    a daaaaj, ti sad isto sa zanimljivostima :grin:
    pa polufinale svjetskog prvenstva, u 85. min bu on razmišljao da pusti loptu .. ide na svaku i to je to. Počeli su ga bombardirati 20 min prije tog, nije stao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.