• rokikaciga
    15.7k
    eh kad bi to bio najmanji problem (navodno). Roko (predsjednik i vlasnik) je najveci problem, stetocina i grobar tog kluba. Dubrava bez Roka bi bila stalni sudionik 1.HNL jer imaju ludaka (Tim Kabel) koji ih financira i bio je spreman uloziti milju eura godisnje sam samo da se Roko ne mjesa u nogometnu politiku. Ovom je ego toliko jak da je rekao nema sanse. Necu iznositi druge stvari i informacije koje nisu javno dostupne kako sebe ne bih upleo u nesto, ali ovo je i vlasnik Tim Kabela sam izjavio za sportnews prije koji tjedan. Uglavnom, cudi me kako taj klub funkcionira na razini 2.HNL i kako ga netko ne sikanira vec.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    a trcat krugove? To nista jel
  • Zagabria
    417
    Sve znam. Nisam puno htio pisati također. Al ima svega prodaja tekmi, guranja svojih, itd itd
  • Ivdzo11
    10.5k
    U slučaju Vegh kao problem se pojavljuje to što je ona vlasnica tvrtke V Agency kft. u Mađarskoj koja se, između ostalog, bavi i posredovanjem u transferima igrača. Iz pregleda središnjeg nacionalnog registra mađarskih tvrtki jasno je da su Alexandra Vegh i njezin brat Gabor Vegh vlasnici tvrtke V Agency kft. Nadalje, na Facebook stranici ove tvrtke redovito se objavljuju informacije o njihovim poslovnim aktivnostima iz kojih je vidljiva aktivna uloga Alexandre Vegh, koja je čak i sama potpisala neke objave. Da se ta tvrtka bavi i posredovanjem u transferima nogometaša vidljivo je i iz objave na njihovu Facebook profilu od 29. lipnja, u kojoj navode da je Erik Nemeth, nogometaš kojeg zastupa V Agency kft., potpisao ugovor s mađarskim drugoligašem Ajka. Također, na Transfermarktu je vidljivo kako V Agency skrbi o karijerama šestorice igrača, među kojima je i spomenuti Nemeth, iz čega proizlazi da tvrtka u vlasništvu Vegh ostvaruje prihode u posredovanju u njihovim transferima. Naš je Zakon i tu vrlo jasan.
  • Droljo
    29.8k
    Naš je Zakon i tu vrlo jasanIvdzo11

Pitaj Mamića koliko je jasan
  • fakin
    5.5k
    ugl ona je ono što je mamić radio 10 godina kod nas i nitko ga nije dirao
  • The Undertaker
    9.9k
    Tada taj zakon nije bio na snazi.
    Da sam na mjestu Osijeka, sad bi tražio da inspekcija pročešlja sve klubove u Hrvatskoj i smjeni sve predsjednike lokalnih klubova koji imaju barem jednu dionicu Hajduka, Rijeke, Varaždina, Osijeka, Istre. Ne bi nitko ostao.
  • Ivdzo11
    10.5k
    Stigao je Hajduk iz Splita, preko Beča do Žiline, na uzvrat vrijedan drugog pretkola Europske lige i ogleda s Pafosom. Za takvo što morat će obraniti prednost od 2:0 s Poljuda, koja je mogla i morala biti veća. Prvi je gol nove sezone zabio Roko Brajković, a bilo bi dobro da isto ponovi i u Slovačkoj. On i Gonzalo Garcia pojavili su se pred mikrofonima, ali ne i novinarima! Naime, ni jedan slovački novinar nije došao na konferenciju za medije, a splitski novinari stižu u četvrtak.
  • Sava Krpa
    942

Vise se novinara skupi kad nekog auto udari.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Vjerojatno bojkot jer su ih u Splitu tjerali sa stadiona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.