• Oluja
    7.1k
    Kad je bal nek je maskenbal, nek izvedu onda i himne Meksika i Kanade.
  • Jaro
    12.3k
    onda svih nacija sudionica... finale nek se ni ne igra - nek odrade te pizdarije i dovidjenja
  • dinamozivivjecno
    3.2k
    Veceras cu valjda prvi i zadnji put navijati za Engleze, nadam se da slijedi trpanje smradova iz Argentine.
  • Shimano9
    43
    Nakon početnog kmečanja novinara, televizija, a onda i navijačke sljedbe tih opinion makera, redom puno njih krenulo shvačati kako je ovo bilo dobro prvenstvo. Prvo pravila, joj zašto ovo zašto ono... na kraju se pokazalo genijalnim i igra je puno dinamičnija i bez silnih otezanja. Dapače, nikad više golova u zadnjim minutama i nadoknadi, što govori koliko se to drastično smanjilo kad je često kidalo živce otezanjem.

Drugo je bilo joj zašto toliko ekipa razvodnit će kvalitetu, kaj će nam ti jazavci silni, trebalo elitu nogometa. Paradoksalno u isto vrijeme se pričalo kako je nogomet samo za elitu postao, pa ti sad budi pametan od tih oksimorona. No sad Šapit i drugi kažu da su pogriješili i da je to doneslo dimenziju više, od navijača do same igre, a da pri tome nismo imali toliko razbijanja tih malih već su dapače radili i iznenađenja. + dobili smo više utakmica što svatko tko voli nogomet može samo poželjeti da ima. + produkcija je bila na jednom zavidnom i neviđenom levelu, to mogu samo najjači.

Bilo je tu još svega od cijena ulaznica pa neće biti ljudi, da bi im to ubila rekordna posjećenost, pa vrijeme itd itd... Ali možda najgora stvar koje se neki do kraja, još i zasad, ne odriču, je hydratation break. Makar smo i ranije imali cooling break, ali nije bio standard pa eto. No brojni klinci se sigurno ni ne sjećaju da je košarka nekad bila s poluvremenima, četvrtine nisu ništa uništile, dapače, a evo i zašto. Predah od 3 minute u polovici poluvremena, jako dobro dođe igračima da bi nastavili igrati u višem ritmu. Statistika kaže da je igra nakon toga brža nego prije što je bila kada dolazi do padova nakon pola sata. Ne samo fizički, već i mentalno. A mi smo to morali gledati, dočim 3 minute prekida ne moramo, pišanje, cuga, pojest, kaj god, i evo nas nazad ali u jačem ritmu nego ranije.

Još jedan argument takozvani je bio, ah, odmaže ekipi koja napada. Pa čekaj, koja to ekipa baš uvijek napada u tim minutama protiv svakoga? Nekada ti pomogne a nekada odmogne, svakome isto i to su svi sad shvatili i sam Dalić je to rekao. A da ne govorimo da igračima super dođe, i oni su ljudi, pa se ne žale na break a i treneri vole to da mogu imati time out. Uostalom imamo ga u rukometu, košarci... šta fali tome? Ponavljam, piš, pit, jest pauza i super.

Sve u svemu jasno je da je tu najviše bilo zbog politike i te pljuvačke atmosfere, možda da je u Kini bilo neki bi drugačije vidjeli promjene. No ne pada mi na pamet da ulazim u te priče i uvlačim se, meni je prvenstvo bilo top, od svega ranije nabrojanog, dinamike, igre i golova na kraju, preokreta... do produkcije itd... jedino mi je pokvarilo to ispadanje naših. Ali nismo tovari da kmečimo oko svega, i prije i uvijek su veliki bili zaštićeniji, pa smo ipak uspijevali. A oni koji se ne slažu i koji jedva čekaju da spektakl završi, sve ok, 100 ljudi... ne možeš svakome biti po volji.
  • Mr Anderson
    20.6k
    trpanje smradova iz Argentine.dinamozivivjecno

Po čemu su Argentinci veći smradovi od Engleza? U rječniku pored pojma smrad stoji engleska zastava.
  • Hnlovac
    6.9k
    throwback-to-when-kane-was-underperforming-but-found-v0-fjjx53vg4cad1.jpg
    CAM ON ENGLAND !!
  • austrijanac
    12.1k
    Unpopular, ali svaki put u Engleskoj, kad bi posjecivao njihove lokalnije pubove, uvijek sam imao top zajebanciju, pogotovo oko nogometa.

Na nekoj ljudskoj/lokalnoj razini, mislim da uopce nisu smeca.
  • Sibirski plavac
    9.6k
    Mogu li oboje večeras izgubiti?
  • Kruno
    1.5k
    Rađe bi Engleze u finalu pa da izgube.To bi mi bio vrhunac prvenstva.
  • Zagreb1992
    3.7k

Nadam se da ćep ostati dosljedan i kad će Hrvatska igrati protiv Engleske pa navijati za njih.
  • rokikaciga
    15.7k
    Hoću da argentinci danas pobjede, ali da ih Olmo naguzi u finalu
  • Batigol
    182
    Vamos gauchos...
  • Ruki93
    202
    Rijetko kad navijam za Engleze, zapravo ne pamtim ni kad sam zadnji put al veceras sam za njih jer ne mogu za ove Argentince, i naravno zelim da izgube u finalu.
  • Blueshadow86
    5.3k
    Večeras se navija isključivo za manje zlo - Engleze :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.