• FazeN
    7.3k
    Bio sam na putu ali vidim sad da se povukla tema Varele, slažem se s dosta komentara, pogotovo srž što je netko napisao meni u ovoj situaciji najviše žao to jer su naši klinci ispaštali radi malog koji želi otići iz Dinama.

Inače ovo za stan, slike sam vidio, razumijem sve, mlado, ludo, zid razvalit, radijator i te pizdarije, ali u životu nisam vidio da je netko odvalio čitavu kadu za kupanje, to je stvarno morao biti onda klošarluk.
    A reakcija Bare me ne čudi jer samo obitelj od malog je izvukla od Bare ogromne novce, daj malo ovo daj malo ono
    Kako god nadam se da ode ovo ljeto posto ne želi biti tu, a uz to da klinci naši malo prodišu
  • Ludovic IX
    12.1k
    jerko leko se ne slaze s tobom.. on sve to smiruje i očekuje da ovaj pokaze sto zna u drugoj ligi
  • FazeN
    7.3k
    jerko leko se ne slaze s tobom.. on sve to smiruje i očekuje da ovaj pokaze sto zna u drugoj ligiLudovic IX

Jerko je super trener a još bolji čovjek.
    Kad god je netko od juniora imao problema čovjek je stao iza njih i zaštitio ih, Jerko je veliki plus Dinama.
    Samo ovakvi kao Varela (iako je klinac slažem se), ali po meni takvi se ne mijenjaju.
    Kako god samo moje mišljenje
  • Paggini
    91.1k
    Inače ovo za stan, slike sam vidio, razumijem sve, mlado, ludo, zid razvalit, radijator i te pizdarije, ali u životu nisam vidio da je netko odvalio čitavu kadu za kupanje, to je stvarno morao biti onda klošarluk.FazeN

Brate meni kad je čaša pala sa 17 godina sam se oznojio, a brat Varela odvalio kadu, zid, radijator :lol: :lol: :lol:
  • austrijanac
    12.1k

S obzirom da mali zeli nazad u Portugal, sigurno ce Leko stat iza njega.

Uzet koju milju i postotak i cao dovidenja.
    Guzva je na krilima i u juniorima i B ekipi, nek negdje drugdje dela pizdarije.
  • Ludovic IX
    12.1k
    možda je bila samo dobra fešta...
  • Droljo
    29.8k

Jel bilo 'odi izaberi si šibu'? Pa onda procjena, kombiniranje, šematski prikaz itd :lol:
  • Paggini
    91.1k
    Jel bilo 'odi izaberi si šibu'? Pa onda procjena, kombiniranje, šematski prikaz itd :lol:Droljo

Svaka čaša je bila "skupa čaša", valjda zato i dan danas imam deformaciju i pijem iz plastičnih kao da sam jebeni socijalni slučaj. Hvala Dinamu na ovim povratnim, pa mogu barem lagati da pijem iz njih isključivo jer sam dinamovac jel
  • Zagi
    18.2k
    Jerko je super trener a još bolji čovjek.
    Kad god je netko od juniora imao problema čovjek je stao iza njih i zaštitio ih
    FazeN

Dok ti dođeš na javni forum i izneseš sve kaj si vidio i kaj nisi.
    OPET JEBOTE
    Zadnji put si priznao da je to ekstremno glupo i obećao da nećeš više.

Pamćenje jebene čovjećje ribice u pm.
  • Jaro
    12.3k
    Znaci povratak u Porto za 50% posto buduceg transfera? Mala odsteta za sudjelovanje u mutnim poslovima kokosara iz republike srpske... Nadam se da je ovo jedan od mnogih koraka koji ce zalizanog smjestiti tamo gdje pripada - na dno balkanske kace managercica s nultom reputacijom.
    A za klub - da se nikad vise ne dogodi sudjelovanje u slicnom mulju ma koliko (placeni) novinari inzistirali da se radi o svjetskom generacijskom talentu. Obraz nema cijenu...
  • ElDorado
    12.4k
    Diler mu se vratio u kolumbiju pa ide i on, kaj bu bez najboljeg kompića
  • Crni86
    22.7k
    pa kaj bu reko? Da je kriminalan? Los? I ne zna se ponasat? A klub mu sreduje transfer

Naravno da ce se ponasat normalno kako ne bi klubu izbijao adute za pregovore….
  • CastAway1986
    5.9k
    Šteta sto su neki naši igraci radi ove prevare prije svega Horvat i slicni dobivali manje minuta
  • Wallace99
    21

Generalno se u okvirima svjetskog nogometa stalno žalimo da naše ne cijene dovoljno, a mi sami dajemo prednost kojekakvim Varelama ispred domaćih dečkiju. I Stojekta su se htjeli riješit jer je divlji igrač dok je pravi, nedisciplinirani divljak pumpan ko da je novi Messi.
  • Ludovic IX
    12.1k
    ja nažalost u onom sto sam vidio u horvatu, ne vidim ništa vise od igraca za belupo. Da bar pogriješim.

Ako nista drugo, ako Varela uspije pa se proda za par godina, dobit ćemo više od tih par milja koje smo trebali dobiti. Porto, ako nista drugo, zna unovciti igrace
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet