• Jos-Optimus
    11.9k
    "skinuo hlače..."
    hahahahah, kakvi su to klošari sve dolje
  • hardek
    10.9k
    Kako završit na sex offender listi 101
  • Zoran
    701

Dal ti znas da su ti klubovi prije mjesec dana igrali 3 rang (2 ligu) i vec mislis da oni mogu konkurirati npr.Slavenu, Loksi, Istri, Osjeku i ostalimHNL davljenicima?
    Nemoj pisati samo da pišeš nešto. Nije isto igrati 3 i 1 rang. Uci mogu, ali odrzati se sigurno ne mogu duze od jedne sezone.
  • Jima
    1.8k
    Ne mogu još, ali šta misliš da Bjelovar radi bezveze stadion, tj. da nema ambicija Radić ići gore, da iza Segeste nije stao grad i kompletna županija, Karlovac je čak i bio solidan prvoligaš, ima dobre uvjete. Znam ja dobro koju su ligu igrali, zato i pišem da su to klubovi koji dugoročno imaju ambiciju ići prema gore, a valjda se tamo i stabilizirati. Pa nije jedna Gorica sveta krava, ona je došla iz tih liga i s vremenom se zadržala. Sprdalo se Vukovar (koji nema svoj stadion), pa je imao neke šanse ostati. Možda ti ne kužiš neke stvari, malo ti je bahat komentar.
  • Pacho
    19.3k

To podrucje otprilike od Trogira do Omisa je u svjetskom vrhu po broju degenerika per capita.
  • Thor
    3.1k
    mogu se slozit iz prve ruke :ok: :rofl: a i druge
  • Zoran
    701

Ispricavam se ako mi je bahat komentar.
    Bjelovar gradi stadion, ali isto tako bi gradonacelnik htel da se klubovi spoje, što ne odgovara klubovima tako da Zdralovi bi imali di igrat prvu ligu, ali sve je to daleko. Sisak i Karlovac zajedno nisu gospodarski jaki ko Gorica. Moze to biti prica za sezonu ( kao i Vukovar, Rudeš, Dragovoljac, Sibenik…), ali nikako na dulje vrijeme. Ta tri kluba mogu biti ok drugoligaši , ali konkurentan prvoligas sigurno da ne.
  • Profesor Baltazar
    105
    Gorica je nastala tamo negdje 2008/2009 spajanjem nekadašnjeg Radnika i Poleta iz Buševca čije su mjesto u ligi zauzeli. Iza Gorice je stajao Zorislav Srebrić, u tišini se uvijek govorilo da je Gorica njegov projekt. Danas je vjerojatno druga priča jer je klub privatiziran, stao na noge i "samostalan je", ali u početnim godinama do privatizacije Srebrić je bio iza toga.
    Iza Karlovca je u ono prijašnje vrijeme stajao pokojini ministar Vukelić u Sanaderovoj vladi i nakon pada vlasti 2010. i Karlovac je s vremenom otišao u stečaj.
    U Sisku je lani na vlast došao HDZ i velike novce su usmjerili u sport, ne samo u nogomet, od hokeja do rukometa.
    Znači ova dva kluba će ovisit o političkoj volji. I ne vidim problem, neka bude tako, neka ih politika pogura u početku jer bez gradova i vlasti to nije moguće. Pa kad se stabilizira i stane na noge onda klub dobije zraka i može bit koliko toliko neovisan. Na kraju najviše će ovisit o ljudima koji vode sportsku politiku i klub.
  • mali M
    10.2k
    U Hrvatskoj velika većina klubova mora biti županijski projekt i tako možda mogu opstati. Da ih i poduzetnici iz županije podržavaju, da najbolji klinci iz županije tamo gravitiraju i da ih županija prati navijanjem.. a sama vlast i infrastrukturom.
    Gorica one godine prije nego je ušla u prvu ligu iz prve ruke znam da je naplaćivala 10 keka eura ako želiš biti u krugu prve momčadi, a više ako želiš nešto i igrati. Mislim da je onda trener il predsjednik il nešto tamo drmao od malog Ćorića stari.. il tak neko, nemrem se sad sjetit...
  • Droljo
    29.8k
    da iza Segeste nije stao grad i kompletna županijaJima

Nije. Bar moslavački dio Sisačko-moslavačke županije nije stao iza segeste..
  • Jima
    1.8k
    Bez politike i lokalne samouprave ne može se biti stabilan klub i to je nažalost tako. Opet bolje da se novci usmjeravaju u sport nego troše na svakojake gluposti. Mislim da osim Ždralova nema niti jedan klub na ovom nivou koji drži privatni kapital i entuzijazam jednog čovjek kao nekad pokojnog Rubinića i Vinogradara. Ovako sa strane Segesta mi izgleda kao dugoročno najozbiljnija priča jer mi se čini da imaju jaku političku potporu, također i u savezu (Ivić), gradonačelnika koji voli sport, a radi se i o najstarijem hrvatskom klubu s dobrom infrakstrukturom u koju još dodatno ulažu. Mislim da nam je svima muka kada znamo da imamo 9 prvoligaških klubova i da znamo prije sezone tko će se vratiti natrag u drugu ligu (ako i preživi cijelu sezonu, kao nekad HD). To je porazno za HNL.
  • bongo
    1.5k
    Mislim da osim Ždralova nema niti jedan klub na ovom nivou koji drži privatni kapital i entuzijazam jednog čovjek kao nekad pokojnog Rubinića i VinogradaraJima

Taman sam krenuo pisati Vinogradar kao primjer gdje je obrnuto bilo. Dakle, privatan kapital uz zanemarivu pomoć lokalne politike. Doslovno su dobivali od grada minimalno koliko grad nije mogao ignorirati zbog mladig kategorija.

Inače u Hrvatskoj ispod prvog ranga će se teško pronaći klub koji će uspješno iskombinirati svesrdnu pomoć lokalne samouprave i dodatno privatnih poduzetnika, dakle ne jednog nego više njih.
  • plavi72
    2.7k
    Kakvo je stanje u Dubravi zna tko ?
    Nogometnom klubu :smile:
  • Ivdzo11
    10.5k
    Brazilski nogometaši majstori su s loptom i to im nitko ne može osporiti, no činjenica je i da su ponekad preležerni, znaju se previše opustiti i ogriješiti o disciplinu. Povijest je puna takvih slučajeva, od najvećih poput Ronalda, Ronaldinha, Neymara, a jedan primjer je i u Hajduku.

Takvom predstavom zabetonirao je mjesto u prvih 11 na početku sezone, no zbog jedne greške zamalo je ostao bez njega. Kako doznajemo, Brazilac je ovaj tjedan zakasnio na trening Hajduka pa se pojavila informacija kako bi u uzvratu protiv Žiline u četvrtak (20.30) mogao krenuti s klupe, no najvjerojatnije će proći samo s novčanom kaznom te bi se po svemu trebao naći u postavi i zaigrati od prve minute
  • Zagabria
    417
    Ako je istina puštaju se tekme kad se osigura donekle opstanak...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.