• CastAway1986
    5.9k
    Ivan Dragić (2011.) potpisao je ugovor s Dinamom ✏️

U plavom dresu zaigrat će talentirani stoper koji dolazi iz NK Osijek. Odlikuju ga odlična tehnika i razvojni potencijal, a ujedno je i hrvatski U15 reprezentativac ⚽️

Ivane dobrodošao, želimo ti puno sreće i uspjeha u plavom!
  • Paggini
    90.7k
    Buraz oće ikome u ovoj zemlji ostat klinaca u mladom pogonu :lol: :lol:
  • Ludovic IX
    12.1k
    Daj neko krilo, veznog ili napadaca. Svaki dan novi stoper osvane
  • SanctaSanctorum
    407
    Nevjerojatno kako radimo u mlađim kategorijama, za svaku pohvalu.
  • rokikaciga
    15.6k
    Hoce, ja znam za dvojicu koja su ostala u maticnim klubovima i odbili su Dinamo zasada. Vole Dinamo, ali igrali bi na vecim razinama nego sto su kadeti ili juniori Dinama.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    mislis da je u cijeloj drzavi nestasica napadaca i krila
  • DZG90
    78
    Tristan Grace Vrbanek (2011.) potpisao je ugovor s Dinamom ✍️
    U plavom će dresu nastupati kao desni bek koji je u zimskom prijelaznom roku stigao iz NK Lokomotiva. U Dinamu nastavlja svoju priču, a mi mu želimo puno uspjeha u plavom ⚽
    Tristan, dobrodošao!
  • criticus
    8.5k
    Vidit ćete vi kad mamić ode i nebude potplaćiva ćaće, kako će sva dica u hajduka ić. Naše proljeće neće tako skoro.
  • Droljo
    29.7k
    Tristan Grace VrbanekDZG90

Diego Tristan Grace Vrbanek!
  • Jurki
    26.7k
    nakon Tatte potop i armagedon.

Naravno naci ce se dušebrižnici koji ce srati kako smo pokupili sve kaj iole valja u Hrvatskoj i koliko igraca cemo "unistiti".

Ovo je sjajno kaj se radi u skoli zadnje vrijeme, pojacava se konkurencija koja bu sve "zvijezdice" natjerala na dodatni rad i angazman.. te ce samo oni najbolji doci do druge momcadi.. a to je dodatni filter za prvu ekipu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.