• Orc123
    16.1k
    Nsoki ce i tako biti rotacija i stasat ce uz Oršu....nikakav teret mu se ne stavlja na leđa nit se ima kakva nerealna ocekivanja.

Nisam ocekivao ni od Dominqueza da ce u 1. Sezoni biti odmah standarsan pa danas vrijedi 10 pita vise nego prije godinu dana....
  • Ludovic IX
    12.1k
    villar, ljubičić.. nekad je najbolje pojačanje kad ne prodaš igraca pa ovaj eksplodira.

Prvo nek dodje pa trenira sa prvom ekipom i ako je bolji od suigrača, igrwt će. Ako nije jos bolji, ima gdje brusiti formu
  • fakin
    5.5k
    orša je u podcastu sa streljom sam priznao da se zeznuo što je otišao iz Dinama i da nije trebao to napraviti, ali eto ne možeš znati što nosi budućnost. čak mu je i žena govorila da ne ide iz Dinama, ali eto nije bila utjecajna kao peretzova
  • OsamŠest
    7.8k

Ma gluposti su to kaj govore. Ili jesi ili nisi. Naravno da je adaptacija važna, ali kod izbora igrača, ova upravljačka struktura gleda i to.

I Sergi Dominguez sa 3 minute za seniore je isto bio potencijal, a ne pojačanje, zar ne? :smile:
  • Paggini
    91.1k
    Sergi Dominguez sa 3 minute za seniore je isto bio potencijal, a ne pojačanje, zar ne? :smile:OsamŠest

Tako je.

U tom trenutku dolaska, nije ga se gledalo kao instant rješenje i pojačanje. A to što je on postao očekujem i od ove dvojice.
  • Masto
    1.8k
    Sergi je čist u glavi nadam se da su i ova dvojica i bit ce to dobro
  • rokikaciga
    15.7k
    Iskreno ne znam tko bi odolio zovu Premier Lige u najboljim godinama. Ne krivim ga ni milimetra, a pogotovo jer se vratio u Maksimirsku 128.
  • OsamŠest
    7.8k
    U tom trenutku dolaska, nije ga se gledalo kao instant rješenje i pojačanje. A to što je on postao očekujem i od ove dvojice.Paggini

Čovjek miran na lopti, zna igrat, izuzetno brz za tu poziciju, sa sjajnim pozicioniranjem u fazi obrane, uz poneku dječju bolest i žutu minutu, za mene je instant pojačanje i upgrade u odnosu na KTCa ili Mmaeea.

Na kraju krajeva, isti taj Mmaee je došao kao renomirani stoper, što god tko rekao.

Jednako smatram i za ovu dvojicu nakon par odgledanih utakmica. Tako da mogu slobodno reći da će i Nsoki i Dani Rodriguez biti pojačanja odmah.
  • Peškaman
    9.4k
    Potencijali kao što je bio i Dominguez kada je tek došao. Na Dinamu/igračima je da naprave/postanu pojačanja od njih.
    Da su ova dva igrača instant pojačanja za klub kao što je Dinamo (učesnik europskih natjecanja) već bi bili na posudbama u francuskim/španjolskim prvoligašima i vrijedili 5-10mil€.
  • Paggini
    91.1k
    Čovjek miran na lopti, zna igrat, izuzetno brz za tu poziciju, sa sjajnim pozicioniranjem u fazi obrane, uz poneku dječju bolest i žutu minutu, za mene je instant pojačanje i upgrade u odnosu na KTCa ili Mmaeea.OsamŠest

Pa jel bio pojačanje u odnosu na Galešića u trenutku dolaska? I nije baš. To što je on postao pojačanje je drugi par rukava, isto kao što mislim da u OVOM TRENUTKU, ta dva klinca nisu pojačanje u odnosu na Oršića/Lisicu, kao neke nominalno prve opcije.

I tu imamo isto mišljenje o njima, ja vjerujem da će oni to postati, u pet minuta ili pet mjeseci, ALI U OVOM TRENUTKU TO NISU jer nisu nit igrali seniorski nogomet, a ni minute u Dinamu pa da možemo donijeti neki iole objektivan sud.
  • CastAway1986
    5.9k
    Dal će možda jedan ili oba biti flop, naravno da se može dogoditi, ali do sada smo uzimali nepoznata krila iz HC Sappora, Deportivo Calia, Augsburga itdmali M

Nitko ne spori da je Nsoki supertalentiran igrac i da je trenutno miljama ispred Varele ,Horvata ili Šivaleca.Vjerujem da nema člana ovog foruma koji je protiv njegovog dovođenja .Jedino se komentira da on nema mnogo seniorskog iskustva te da je moguce da nece biti instant pojacanje nego to s vremenom postati..
    A kad vec spominjes nepoznata krila , Mbuku kad je dolazio iz Augsburga vec je imao brdo iskustva i preko 80 nastupa u prvoj francuskoj ligi..Tako da vecina ljudi ima skepsu samo zbog neiskustva ..S obzirom da slabo proizvodimo krila i šestice posao s Nsokijem i Taylorom bi mogli postati odlični potezi i svi drzimo palčeve za to
  • SanctaSanctorum
    412
    Dečki poput Nsokija, Danija, Sergija jesu kvalitetni igrači, ali ne na razini da igraju za Barcu ili Psg. Ovo je odličan put jer ovakvim transferima i davanjem prilike ovakvim igračima otvaramo put svima u sličnoj situaciji. Kvalitetni mladi igrači visokog potencijala koje treba razviti i treba im vremena i prilike da se pokažu. Evo Sergi je već postigao jednu vrijednost i smješi mu se transfer u ligu petice. Uvjeren sam da ako ostane još jednu sezonu i skupi nastupe i iskustvo Lige prvaka ta vrijednost skače dodatno. Na njegovom primjeru mnogi mladi će Dinamo gledati s puno više pažnje i kao puno bolju opciju. Neće svi doći na visoku razinu, neki će biti i promašaji, ali vjerujem da je ovo odličan put. Uz naše klince i školu dodatan način za pronaći te hidden gem igrače. Bayern, Psg, Real, Barca neki od klubova koji u mladim kategorijama imaju odlične igrače, ali ne na razini da konkuriraju za njihove prve ekipe. Vinlof, Vidović, Nsoki, Sergi, Dani. Na nama je da ih razvijemo i napravimo boljima.
  • Mr Anderson
    20.6k
    Sve je to super što su dečki talenti i treba probati s takvim igračima, ali mi na njih nećemo moći ozbiljnije računati u kvalifikacijama, možda za Play off ako kliknu s ekipom. Ak nam stvarno ode Bakrar onda smo u još većem problemu.
  • OsamŠest
    7.8k

Sve u svemu, slažemo se da su pojačanja, odnosno da će postati. Ja sam siguran da je instant, a vrijeme neka pokaže.
  • Paggini
    91.1k
    Sve u svemu, slažemo seOsamŠest

već sam se uplašio jebemti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.