• mali M
    10.2k
    A neznam kaj se tresemo.. ovo sad dobivamo baš ozbiljnu rotaciju. Orša i Nsoki da se od njega uči i s druge strane Lisica i Rodrigez. Prije su nam rotacije bili Hoxha, Topić, Varela, Cordoba...
    Sad smo kao rotacije uzeli ozbiljne potencijale iz (pazi ovo) Barcelone i PSG-a i ima ekipe koja opet nije zadovoljna.. Fascinantno..
    Dal će možda jedan ili oba biti flop, naravno da se može dogoditi, ali do sada smo uzimali nepoznata krila iz HC Sappora, Deportivo Calia, Augsburga itd... Nije da su to bili loši igrači, samo napominjem kako se brzo izgubi percepcija onoga što sada imamo i što je bilo.
    Što se više ovakvih talenata koji su jednom nogom u prvim momčadima velkih klubova, odluči kod nas napraviti iskorak, tako će ih se i više i boljih odlučivati za nas.. Vjerujem da nas uskoro prema tome očekuje iskorak i u transferima... Ako dođemo na glas kao ozbiljan razvojni klub kao recimo RB, od nas će ići transferi u iznosima 30/40+ mil...
    Mi tek rastemo kao klub i zbilja nam nema granice, ali to znači i da imamo ozbiljnog prostora za poboljšanja.. I moramo ići korak po korak.. Nećemo izbjeći bit razvojni klub za najjače klubove, jer nemožemo preko noći postati Real, ali polako..
  • Noel
    22.2k
    Nsoki - Rodriguez na krlima. PSG - Barcelona poslovi.

Fala tata Dabac. Aj fala i Zvone.
  • Ludovic IX
    12.1k
    nećemo znati dal je za prvi sastav ako ne probamo. Ako je u glavi jak, a talntirwn očito je, brzo ćemo imati igraca koji će nas oduševljavati. Olise je do 20-e godine prošao 3 vrhunske akademije ali proigrao j3 tek u readingu i eksplodirao u palace-u. Mi jos neznamo sto ćemo dobiti alo postoji mogućnost da cemo dobiti takvog igrača. Ok, mozda pretjerujem ali treba se nadat
  • ElDorado
    12.4k
    Nije mi uopće jasna ova skepsa. Dovodiš dva krila koja su rubno na korak do prve momčadi PSGa i Barcelone i onda upitnici. Sergi se nametnuo od prvog trenutka kad je došao. I podigli smo mu vrijednost valjda za deset puta. Čudimo se raznim klubovima koji prepoznaju talente, sad kad mi to radimo odjednom problem. Uopće nimalo ne sumnjam da će i Dani i Nsoki biti top pojačanja. Tim više jer si dupliran na obe pozicije.
    A Zvone je na članskom danu rekao da je uvjeren da će i Fuzzy u roku par mjeseci biti priključen prvoj. Kad smo već kod njega jel stigao???
  • Crni86
    22.6k
    Brza i krila jaka u igri 1v1 koja znaju i igrat. Tocno takvi tipovi igraca su nam falila prosle sezone.

Jedino je lisica bio takav tip igraca i svi znamo koliko nam je znacio. Sad smo dobili i orsu i jos ovu dvojicu. Topcina
  • OsamŠest
    7.8k
    Na temelju cega tocno to tvrdis?Zg123

Ne može se nikako tvrdit da su pojačanja, samo top potencijali.Fan

Tvrdim na temelju svoje procjene i onog što sam vidio.

Donose li novu dimenziju svojim stilom igre? Oboje okomiti i jaki dribleri, sa sjajnom tehnikom. Na postavljenu obranu bi Rodriguez trebao biti fantazija i usporedbi sa Lisicom ili Bakrarom na desnoj strani, dobili smo upgrade.

Za Nsokija sam sličnog stava, samo sa dodatnim fizičkim predispozicijama.
  • Paggini
    90.7k
    Pa dobro, jasna je skepsa - obojica nisu igrali u prvoj ekipi, a osim toga Dani je zvijer i ima problem s ozljedama, za koje se svi nadamo da nisu kronične. Sve su ovo na papiru odlični potencijali i sjajni poslovi kluba, ali svaki od njih ima jasan razlog zašto je za 500-600k došao kod nas.

Ja svakako njih ne računam kao pojačanja. Beljo je bio pojačanje kad je dolazio, Livaković je pojačanje kad bude došao, a ova dvojica su trenutno samo potencijali koji će možda (i vjerojatno) postati pojačanja.
  • hardek
    10.9k
    Ne možeš znati da li će biti pojačanja, ali imaju veću šansu to postati od recimo Cordobe. Za 2 ili 3 puta manju cijenu. Ovi su prošli škole Barcelone i PSGa a ovaj je imao kompilaciju najboljih poteza od 4 minute igrajući na kolumbijskim pašnjacima

Zvone i Dabac rade odličan posao
  • mali M
    10.2k
    Ja svakako njih ne računam kao pojačanjaPaggini

Ma tako je, već smo vodili ovakvu raspravu. Pojačanja i potencijali/rotacija nisu ista stvar. Tu ekipa svakom transferu zaljepi etiketu "pojačanje", pa onda gundraju...
    Zna se o čemu pričamo kad kažemo pojačanje, to su Beljo, Oršić, Bennacer, Livi... i takve klase.. ovo ostalo su potencijali...
  • Fan
    2.4k
    Golman: Riješit Livakovića ili drugog golmana
    Obrana: Riješeno ako nitko ne ode. Bilo koji odlazak, osim eventualno Torrentea, nas tjera na dolazak novog igrača.
    Veza: Rotacijska šestica i osmica koja bi čak upala u prvih 11 ispred Zajca.
    Napad: Lijevo rotacijsko krilo (Nsoki očito) i rotacijska špica (odlazak Bakrara je neminovan).

Trebamo još minimum 5 igrača gdje računam samo odlazak Bakrara od bitnijih kotačića.
    Za vezu se ne brinem, tu vjerujem da ćemo dovest nekog jakog, al me brine napad. Pitanje je koliko Nsoki (ako uopće dođe) i Dani mogu odmah pomoći, dok Lisica tek treba ući u formu (vjerujem da može brzo, al ipak) tako da smo mi u ovom trenutku na tek jednom ozbiljnom krilu (Orši koji je nakon Dinama napravio 3 koraka unazad). Volio bih naravno jednu kapitalčinu na krilu, al nije realno s toliko igrača tako da eto, imamo još brdo posla i dobro vele ljudi da se čeka rasplet kvala (dal je to 2. kolo, 3. ili PO, ne znam) da vidimo koga možemo/moramo prodati, a i dovesti.
  • Jurki
    26.7k
    Igraju raznorazni stranci, Nsokiji, Rodriguezi, dovode se upitni Brazilci.. a domaci igrac Mudrazija nebu opet igral.
    Sljepci
  • Masto
    1.8k
    moze slobodno gta vi igrat kad izađe
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ja se veselim Nsokiju, ali mislim da on nije pojačanje za prvu momčad trenutno…. Očekujem da ove godine bude samo lagana integracija…. Mislim da ni nije fer tom dečku sada stavljati toliki teret na leđa…. Imamo Orsu za startera….
  • mali M
    10.2k
    Orši koji je nakon Dinama napravio 3 koraka unazadFan

Lik je igrao Premier Ligu, bio u top 3 kluba Turske i igrao ligu prvaka u Pafosu... standardno.. jedino što je Orša fulao je sa prvim klubom jer je dječačka želja prevagnula pamet.. tu je trebao manager bit pametniji, ali reči za igrača koji je prije Dinama igrao ligu prvaka standardno da je 3 koraka unazad je baš bedasto..
    Lik je fulao i doslovno je napravio odličan put povratka. od flopa u Engleskoj, otišao u treći klub Turske, nakon toga u najbolji klub Cipra i igrao ligu prvaka da se vrati na top razinu i došao natrag k nama...
  • Roky
    112
    Ovaj Nsoki moze bit starter i na ljevoj osmici odlican je u igri s loptom isto dobro ulazi oz drugog plana ja mislim da oni nje ga racunaju za veznjaka prije nego krilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.