• DerHerrKool
    1.4k

Rubne juniore koji nisu dovoljno dobri u hajdug, a uzimamo kapetane juniorskih momčadi ostalih klubova. Vrh!
  • podravskimodrikibicPMK
    329
    s tim da ipak treba razlikovati činjenicu da se s jedne strane radi o starteru u19 repke a s druge strane kapetanu 9. ekipe juniorskog prvenstva
  • DerHerrKool
    1.4k

Budemo vidjeli koliko dugo će te činjenice biti istina.
  • Nogo
    12.2k
    Noah Frgačić (2010.) potpisao je ugovor s Dinamom ✏️

Plemeniti vezni igrač koji nastupa na poziciji osmice, u nadolazećoj sezoni igrat će za našu U17 momčad u plavom dresu ⚽️

Noah, želimo ti puno sreće i uspjeha!
  • rokikaciga
    16k
    2010 godiste igra za u17? Pas mater star sam.

Sretno malom!
  • Thor
    3.3k
    Da si bar jedini :lol:
  • Batigol
    187
    A jel ima igdje krila u nas hrvata?
  • rokikaciga
    16k
    Ima @Pacho. Ocekujem ga s 5 nastupa za prvu ekipu ove sezone
  • Omake
    19.1k
    u Konzumu su ti na popustu ovaj vikend
  • Batigol
    187
    ne konzumiram piletinu..
  • Nogo
    12.2k
    Luka Barbarić (2012.) potpisao je ugovor s Dinamom ✏️

Stoper koji u Dinamo dolazi iz HNK Cibalia Vinkovci, u nadolazećoj sezoni nastupat će za našu U15 momčad u plavom dresu ⚽️

Luka, čestitke i puno sreće!
  • Marc
    1.2k
    Možda sam nadobudan i al brijem da smo skoro pa sve kaj valja u mladjim kategorijama potpisali.. ajd okej dosta toga kaj valja..
  • BBBaranja
    4.9k
    Sinoć sam bio u društvu bliskom obitelji Begović pa evo da otkrijemo pravu istinu oko malog Šime.
    Znači on je uz dogovor klubova došao u našu B ekipu na probu,nikakav transfer još nije ostvaren,niti ima kakve veze s Čaićem..
    Nešto sam malo gledao malog,dečko je visok preko 1,90,fino čita igru,ali je malo sporiji.
    Ono što upada u oči je da trči dosta na petama,ali trčao je i Čarli pa je čovjek napravio veliku karijeru :smile:
  • Kujtim Shalla
    10.4k
    brate to samo kad koči :rofl:
  • Ivdzo11
    10.6k
    Trening-juniori-49-538a35f0-56c4-44b0-b923-fe915262225b-l.jpg

Veselio sam se ovome. Za mene je to neki novi početak, bez obzira na to što ostajem u onome u čemu sam cijeli život. Jedva sam čekao da sve to skupa krene i da održimo prvi trening. Puno mi je značila godina dana koju sam proveo uz Leku, sada sam puno spremniji i zreliji za voditi ovu momčad. Zadovoljan sam kako je izgledalo, nemamo problema s ozljedama. Sukus prvog dana je da je sve u najboljem redu."

Sretno Milanu Badelju, pokazi da si tata igre i kao trener :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.