• rokikaciga
    15.6k
    Prodat Sergija za 15m i 10% profita i trazit 5% profita od Vuskovica
  • Shimano9
    37
    Tko je sljedeći Španjolac, Barcin poželjno, koji dolazi? Dinamo će postati još veći hit za dolazak talenata, bit će lovice... budućnost je sjajna, posebno sad s B ekipom i kad škola skroz s kampom zaživi
  • Kujtim Shalla
    10k
    Sad i Tottenham u trci za Domingueza,pa imali neko normalan a ne Židov da se otima za naše igrače. Ko da magnet imamo neki u pm
  • Ludovic IX
    12.1k
    jebiga, prodaju fals igraca za 58 milja a mogu boljeg dovest za 15-20. Ne puno starijeg
  • Kujtim Shalla
    10k
    oni su najveće profite ostvarivali ciganjčenjem prilikom dovođenja igrača ,a onda kad istog prodaju nema cjenkanja i ne odustaju od cijene koju su si zacrtali. A opet to je stav koji mi se sviđa. Ako želiš plati ,uzmi ili ostavi. Nema popusta
  • Fan
    2.4k
    Po kome je Tottenham zainteresiran za Domingueza? Po profilu kojeg prati par stotina ljudi? Dajte prestanite više kačit pizdarije u Transfer vijesti.
  • NitkoBitan
    37.8k
    U toj rubrici vjerujem samo Nogu i Ivdzi, iako je Nogo kiksao danas sa Nacionalom...
  • Zagi
    18.2k
    Iskoristiti engleze da Domiju dignemo cijenu na 40ak m , te potom zahvaliti na ponudi.
  • Ivdzo11
    10.5k
    Možemo dodati da će u nadolazećim danima u Hrvatskoj biti još jedna blic akcija za zatvaranje posla: Lazio želi ugoditi Dinamu (tražiti oko 15 milijuna eura uključujući bonuse, s postotkom u korist Barcelone) i preuzeti ime koje je oduvijek bilo na vrhu liste.

Alfredo Pedulla
  • VolimDinamoOo
    462
    tak su mogli odmah, a ne cigančit se
  • CastAway1986
    5.9k
    ako nam žele ugoditi nek daju 20M i ostave ga do kraja kvalifikacija :lol:
  • Kujtim Shalla
    10k
    Dobro jutro , nakon članka u 24 sata ili kako ga se već može nazvati ostajemo bez Bakrara a nadam se nakon Thuna . Jako bitan igrač i sa ovim što imamo situacija je alarmantna po meni. Jer zamjenu moramo naći, imamo vremena do sljedeće runde ukoliko prođemo ( nadam se da hoćemo ) a to je onda 30.7 i rok.za prijavu. Ovo za Brumada i otkup prije vremena čisto sumnjam. Čak mislim da nema šanse za to. Oni su u pregovorima za prodaju njihovog najvećeg eksponata ,napadača Franculina , a prodali su Simsira za 15 mil. Imaju bogatog vlasnika , o va im nije problem i preozbiljna su klub da bi ostali bez napadačkih opcija pred početak prvenstva i kvalifikacija. Brumado je njima puno važniji sad nego parstp tisuća eura. Osim ako on ne forsira transfer ,odbija trenirati što nije slučaj jer je odigrao sve utakmice dosad. Mislim da gledamo u nekom drugom pravcu ,neku posudbu najvjerojatnije. Mislim da uskoro možemo očekivati i pojačanja. Nadam se dogovoru za Livija do kraja tjedna ili početkom sljedećeg. Bilo bi predivno da me u Puli dočeka vijest da je Livi potpisao. Napio bi se ko svinja
  • Laugreano
    5.7k
    Igraju kvalifikacije protiv Besiktasa i on ce im sigurno bit prva opcija u napadu.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Samo da se nadovezem na odlazak Bakrara. Previse podcijenjujete Lisicu, bolji defanzivno, bolji u suradnji sa Beljom, jedina prednost Bakrara je ta zavrsnica.
  • scooniepenn
    7k
    Lisica sve da je i kombinacija Olisea i Dembelea nije spreman, kao ni Rodriguez. To drugim rijecima znaci da nam je bez Bakrara jedina opcija na desnom krilu Topic, a u napadu samo Beljo. Ne bih rekao da je to dosta za (nadamo se i vjerujemo da cemo proci Thun) 3. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka. To je jedina poanta trenutno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.