• Fantom
    1.3k
    Nek bude iznenađenje :smile:
  • NORTE
    25.6k
    Utakmice protiv Thuna prenosit će RTL, pohvalno za njih, jedino što Filip Brkić komentira...KristijanHR

Hejteri dinama (hajdučija) s rtla na aparatima.

Brkić se pokazao kao pravi Purger tijekom Cibonine fešte s navijačima.
  • Dzoni
    6.7k
    Ako vam smeta Brkić, a ne znam zašto, uvijek postoji opcija mutea. Ili piratiranja i gledanja Dinama preko stranog programa.
  • sanjinlego
    4.2k
    RTL, ovako ili onako.
    Međutim, bravo za klub koji se izborio da prijenos ne ide samo na Voyo, uz plaćanje, preuzimanje aplikacije i ostalo. Koliko čujem, možda smo financijski i prošli malo slabije, ali veća dostupnost je tu.
    Bravo;)
  • IceMan
    4.2k

Pa Brkić je dosta stvari znao komentirat nakon utakmice na officiall Dinamovoj stranici, ono s igračima…

Pa ako on ne paše, Bože moj onda neznam ko bi nama pasao…
  • Nolifer
    15.4k
    Ak već mogu birati koga bi prije izabrao, bio bi to Dinamo+. Tko nas hoće gledat, neka plati. Zakaj bi mi morali plaćati i tog voju, ako ide na voju, a Brkića nek se preseli na Dinamo+ i sve 5
  • Xpert1992
    749
    Ak platis voyo tekma ce ti bit 24 sata ranije.
  • Fan
    2.4k
    Ak platis voyo tekma ce ti bit 24 sata ranije.Xpert1992

To je ono što kladionice ne žele da znate...
  • KristijanHR
    356
    cini mi se ovako okej, al meni osobno nije bas za nogomet, rukomet jos donekle...
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    A mislim isto se filozofira bezveze…. Ne bi da nam Tino Vela komentira….
  • Pacho
    19.3k

Vidio sam ga samo na inkubatoru par puta. Cini se kao u redu lik, ali totalno bezlican i dosadan. Djeluje kao da jebe u carapama.
  • fakin
    5.4k
    Covjek 10ak godina prenosi rukomet ne moze prepoznati kad sudac sudi probijanje, kad korake
  • mosad
    2.6k
    90% rukometnih sudaca to ne može prepoznati tako da mu nije ni zamjeriti
  • GOAT
    8.7k
    Kad komentira nogomet okej je ali je izgubljen i uzasno dramatican kad radi rukomet i tesko je to slusati ako je utakmica napeta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.