• Goncalo Santos
    4k
    "Transfer bomba na Poljudu, majstori s mora otimaju JOS JEDNOG Dinamovog bivseg talenta! Slaze se mega momcad za Europu!"
  • skener
    8.8k
    Otežavajuća okolnost je odlazak sportskog direktora Jareda Dublina iz Hull Cityja.

“Gazda je donio odluku, ne ulazim u razloge i detalje. Došao je Okan Özkan s kojim se vlasnik zna iz Fenerbahcea gdje je bio asistent Maria Branca četiri godine, a potom je radio u Poljskoj. Radimo ubrzano. Čuli smo se, rekao sam što mi treba, koji igrači i pozicije a kao trener se nadam da će mi dovesti bolje igrače od onih koje tražim”, reći će Jakirović.

Na njegovoj listi ima konkretnih imena koje je već prošao sa Dublinom.

“Ima nekih igrača s kojima smo već odradili razgovore, ali novi moment je promjenio neke stvari. Novi čovjek ima nove ideje, svoje kontakte i možda će dovesti bolje igrače. Recimo, iz HNLa smo stavili na listu Tonija Fruka i Rokasa Pusktasa. Oboga puta nismo Hoxhu kojeg sam htio ranije. I Marco Pašalić mi je opcija za desno krilo. Volim reći da su to igrači u koje imam maksimalno povjerenje. Koji će skakat sa zgrade na glavu ako treba. No, to ne znači da bi doveo nekoga samo zato što se znamo i jer smo sunarodnjaci. To niti pod razno. Uglavnom, poštuje se klupska hijerahija i za svako ime treba biti konsenzus u klubu. Vidjet ćemo”.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.