nismo mi jedini navijači koji se bore protiv uprave, tisuće ih se bori. Mi smo jedini koji navijamo protiv kluba. — marcio amoroso
31
Prije dosta godina sam imao priliku pričat s jednim bivšim igračem Dinama, vrlo popularnim i omiljenim, često mu se čestitaju rođendani i broje nastupi u Dinamu, pa i na zoni.
I priča kako je u jednom periodu svoje karijere u Dinamu završio na klupi jer se nije nikako šmekao s trenerom i savršeno je opisao jedan osjećaj u stilu, znam da je pobjeđivanje bilo dobro za mene, za moje suigrače koje sam smatrao prijateljima, za klub i navijače koje sam volio, al sam mrzio iz dna duše kad bi za rezultate zasluge preuzimao lik kojeg mrzim iz dna duše. Nije svjesno, nije kalkulantski nego je takav osjećaj.
I danas je taj čovjek u Dinamu, nebitno na kojoj funkciji. — martens
A do koga je nego do nas? — marcio amoroso
nismo mi jedini navijači koji se bore protiv uprave, tisuće ih se bori. Mi smo jedini koji navijamo protiv kluba. — marcio amoroso
razumijem da netko navija protiv iz xy razloga, neki su doživjeli svašta i razumijem, ali ne razumijem da se zamjera nekome tko navija za klub. — marcio amoroso
Kao prvo su kod njega osobni interesi u pitanju — marcio amoroso
Ma pajdo nisi ti mene shvatio. Nisam uopce povezivao hdz i nogomet. Nego to razmisljanje: nisam tu, ne znam kaj se događa ali navijam za Dinamo i to je ono kaj je najbitnije...isto tak i ovi kad glasaju, samo ADZ-e, a nemaju pojma kaj se događa. — Stihl
mi navijači Dinama nikad s nicim nismo zadovoljni — Stihl
Jesu, to je istina. Ali sam naveo karikirani primjer. Koliko ti je važno da je dotični svojedobno etiketiran polubogom i dinamovcem od glave do pete sam procijeni. — martens
ali ne razumijem da se zamjera nekome tko navija za klub. — marcio amoroso
Ali kome se i gdje i kako zamjera? — martens
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.