• fakin
    5.4k
    i kaj kad prođemo thun? Pa mi igramo tjedan dana kasnije vec iduci tekmu, svaki tjedan se igraju sad tekme bez odmora.
    Gotovo sam siguran da nijedan bitan igrac nece otici prije zadnjeg tjedna kolovoza uključujući Bakrara koji je bitan za nas
  • Jos-Optimus
    11.8k
    šta se ljutiš jbt? Bit ce vec nesto za prigovaranje
  • fakin
    5.4k
    Pa kazes samo da prođemo thun. I kaj onda? Pa odma za tjedan dana igramo iducu, doslovno nema smisla recenica samo da Thun prođemo
  • Ivdzo11
    10.4k
    Gaziantep zainteresiran za Ivana Nevistica, vec su se pregovori vodili i to bi trebao biti taj turski klub koji je spominjan sinoc
  • Paggini
    90.5k
    Jel imamo uopce igraca za skupiti za zapisnik???
  • NitkoBitan
    37.8k
    Mirno spavajte, Topic pokriva desno krilo.
  • Ludovic IX
    12.1k
    malo me strah sada.. što ako budemo lošiji od hajduka? što ćemo sad? ljudi, dajte nam dobre vijesti.. kako ćemo izdržati ovu neizvjesnost.

Evo, Norte rekao da je livi upitan a tek za 5 dana ide sastanak i nije mogao biti prije ali ako on kaže da je postao upitan, to je 100% istina.. neznam kako ću spavati večeras
  • GOAT
    8.6k
    doslovno nema smisla recenica samo da Thun prođemofakin

Ima smisla u vidu transfera jer prolaskom Antun Thuna osiguravas minimalno konf ligu i jasnije ti je koliko mozes trositi
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Decki za 10 dana krece nasa najbolja sezona u povijesti. Samo lagano, otvorite pivicu i uzivaj te
  • Kujtim Shalla
    10k
    Ne kužim zašto je bitno samo drugo kolo kvalifikacija za LP za dovođenje većih klasa od igrača?Fan

Pa zbog toga jer svi žele igrati u europskim natjecanjima i lakše je dovesti igrača ako mu to možeš omogućiti. Ako ispadneš od Thuna zbogom Europa
  • scooniepenn
    7k

Kakva zbogom Europa? Ides u 3. pretkolo Europske lige.
  • marcio amoroso
    52k
    Ako ispadneš od Thuna zbogom EuropaKujtim Shalla

Nije zbogom Europa. Ako ispadneš od Thuna ideš u 3. pretkolo EL-a.
  • Fan
    2.4k
    nikakve logike sto si rekao. Ako prođeš Thun, imaš još 2 kola do LPa. Ako ispadneš od Thuna, imaš još 2 šanse za Europu.
    Naravno da smo prolaskom Thuna, ma i sad, favoriti za ulazak u LP, al eto, mislim da ove dvije utakmice ne bi trebale bit mjerilo za dovođenje igrača.
  • Fatos Beqiraj
    2.6k
    Prolaskom thuna ulazimo sigirno u konferencijsku. Mozda se to ceka da imas neke sigurne milione od europe
  • Nogo
    12k

Jel se tebi čini da ovi sa 24 sata malo kaskaju za svima. Prvo svi nešto napišu, pa oni onda pokupe, nadodaju i napišu članak. U međuvremenu se svašta izdešava.

Dominguez će najvjerojatnije ostati (nikakav Lazio) kao i Bakrar (bar za dvoboj sa Thunom).

Ima li još netko takvo mišljenje?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.