• Goncalo Santos
    4k
    Bakrar ima 25 godina i ako bi odradio jos cijelu iducu sezonu u Dinamu, usao bi u zadnju godinu ugovora. Ovako laicki koliko mogu vidjeti preko metrika sofascorea, on u hnlu i europi ima duplo vise zabijenih golova nego sto nalaze xG. Tesko da ce ovako ucinkovitu sezonu kod nas on vise ponoviti.

Treba znati i prepoznati pravi trenutak za prodaju igraca kako bi se izvukla sto bolje ponuda, a za Bakrara mislim da je idealan trenutak nakon zavrsetka kvalifikacija za europu.

Kao sto smo one sezone kada je Rijeka bila prvak, imali golemu nesrecu koja je matematicki tesko ponovljiva, da se valjda 30 puta pogodi okvir gola, tako nam je prosla sezona bila nerealno ucinkovita i tesko da ce se u kontinuitetu ponoviti sezone da ce nam igraci kao Zajc i Bakrar za jednu sezonu zabiti vise golova nego sto su u karijeri.

Nitko sretniji od mene ako Bakrar ostane i ponovi te brojke, ali mislim da je tesko izvedivo. Ako je besplatna zamjena u vidu Brumada spremna, ne mislim da ce nas Bakrarov odlazak previse oslabiti.
  • Pacho
    19.3k
    Aloha Bakrar
  • KvartZagreba
    11
    Jel bi itko od vas bio zadovoljan da dovedemo igraca tipa Bakrar za 3,5m eura? Igrac koji ima 25godina i jednu odlicnu sezonu.
  • über alles
    2.9k
    Nije isto dofurat nekog takvog i imat vec nekog takvog ,a nemas potrebe ga se rijesit.
  • blue heart 72
    3.6k
    Kaj se Bakrara tiče, ja sam jedan od onih koji nisu imali prevelika očekivanja i nije mi to nikakav problem priznati. Imao je fantastičnu sezonu i bio je pun pogodak tako da mi se 2,5-3 milijuna definitivno čini diskontna cijena za njega, dok bi rekao da je 4-5 neka realna, a sve iznad 5 premija. Vidi se u kojem smjeru razmišljaju odgovorni u klubu i imam apsolutno povjerenje u njih.
  • ElDorado
    12.3k
    Jel na kraju ovaj klaun iz Lazia otisao i la comedia finita?
  • austrijanac
    12k

Navodno nabavljaju pare a gattuso reko na pressice da nemaju para.

Cine mi se kao malo napredniji Hajduk
  • ElDorado
    12.3k
    Mislim da prodaju Bakrara treba gledati u kontekstu nužnih prodaja. S više tih manjih mozda se moze izbjeci prodaja nekog iz viseg razreda. Naravno ako kvalifikacije budu isle po planu
  • Kujtim Shalla
    10k
    a meni se čini da bi nas lako zajebali ali srećom nije Boban ovca . Ne znam šta su bez para dolazili. To je kao kad ja gl sam novog Mercedesa ,kao pregovaramo a džep prazan :rofl:
  • Droljo
    29.5k
    Ovaj mali tamnoputi crnac iz PSG-a bi mogao biti solidan posao. Ak je takav kak vele novinari.
  • ElDorado
    12.3k
    Ak dojde baš nama
  • plavizg
    40
    Brumado zabio danas Cardiffu, sve pripremne je poceo u prvom sastavu
  • OsamŠest
    7.8k
    Možda je onaj neki naš blesavi novinar čuo da dolazi Nsoki, pa je neki dan napisao da nam dolazi krilo iz Japana.
  • rokikaciga
    15.5k
    vele da je ponuden direktno nama iz njegove agencije. Tak da smo u jako dobrom polozaju ako Zvone i Dabac i ekipa odluce da se isplati mali
  • CastAway1986
    5.8k
    Previse se u komentarima pljuje Fran Topic , svi se slazemo da nije za prvih 11 Dinama kao ni za prvih 15 i vjerojatno nikad nece ni biti prije neki 20.igrač u rosteru
    Rotacija je na krilu i u špici ,neka treca opcija na obje pozicije , ono sto odigra odigra korektno i uz puno truda i zalaganja ,a mozemo se sloziti napredak je vidljiv nakon odlicne sezone u Zrinjskom..Veliki je dinamovac ,ne pravi probleme i ne buni se i opet je velika kolicina pljuvanja i omalovazavanja prema njemu..Tu su pojedini svrsavali na nekog Almenu koji u duplo vise minuta ima samo gol vise u odnosu na njega..Ako je on zadovoljan ovom ulogom ja bi ga ostavio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.