• Kujtim Shalla
    10k
    Gubitak Bakrar za tako smiješnu cifru malo vis od tjedan dana do prve utakmice koja nam je bitna za cijelu sezonu šta se Europe tiče bi bio neprocjenjiv. Jako bitan igrač i nj gov odlazak bi se najviše osjetio. Puno više nego Rodriguezov. Nije Zvone lud srećom. Neće nama jebeni Egipćani postavljati neke ultimatume
    .
  • ElDorado
    12.3k
    Rodriguezov se sigurno ne bi osjetio jer jos nije odigrao ni minute
  • Kujtim Shalla
    10k
    :lol: jbg Dominguezov
  • scooniepenn
    7k

Dok god nije sluzbeno od kluba uzimam s jako debelom rezervom. Ako procjena Bobana bude da ga razvija super, a ako odluka bude ekspresna prodaja, opet dobro.
  • plavizg
    26

Zadnjih godina su samo jednom platili vecu odstetu od 2M (nesto manje od 3M), a ne vjerujem da odsteta takve razine moze zadovoljiti Dinamo kad je Bakrar u pitanju
    Iako se prica da su izrazito bogati klub, ne placaju uopce velike odstete
  • sanjinlego
    4.2k
    Soldo, hvala i sretno dalje.
  • Zg123
    3.8k
    Ljudi moji tovari su prodali fucking Mlakara za skoro 3,5 milje eura, po meni je ova cifra za Bakrara smijesna jer je statisticki prosle sezone imao ogroman doprinos pogotovo kao igrac s klupe
  • fakin
    5.3k
    Da, ni meni nije jasno kako hoxha ima vecu ponudu od bakrara, jos je alzirac 2 godine mlađi i realno kvalitetniji igrac od albanca
  • Crni86
    22.6k
    Meni je bakrar odlican igrac, ali mislim da ga precijenjujete… 3 milje je slazem se malo, ali ja mogu razumijet zasto bi netko za hoxhu dao vise.

Na kraju mislim da je kljucni problem sto mu nije definirana pozicija. Na vrhunskoj razini ne moze igrat krilo, a kod nas je jako malo igrao napadaca. I mislim da to najvise rusi cijenu ovog trenutka.

Jedan kule koji je trpao kao lud i imao je definiranu poziciju napadaca je prodan za cca 4 milijuna eura…
  • Papastrumf
    23.5k
    99% foruma prije godinu dana se zgrazalo na dovođenje Bakrara, a sad je 3+ milje € premalo za takvog igraca.
  • Plava balada
    214

I to je u redu.
    Ja sam prvi bio protiv, pogotovo gledajući njegovu statistiku nakon odlaska iz HNL-a. S druge strane, isto tako sam bio najsretniji kad mi je dokazao suprotno svojim igrama.
  • penetrisac
    356
    Nešto se pita i igrača , očito Bakrar želi ići , postavlja se pitanje zašto? Ne odgovara mu okolina? Nije sretan? Ne želi igrati ligu prvaka? Ili su to samo novinarske opstrukcije?
  • User123
    121
    stoji, ali treba biti posten i reci da Bakrarova statistika sada u odnosu na trenutak dolaska ne moze stati u istu recenicu.
    Prema mojem misljenju Bakrar trenutno vrijedi u rasponu 3-5 mln. Za sve ispod toga nikako ne bi prodavao spicu/krilo koje ostvaruje ovakve brojke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.