• Sajla
    21.8k
    postoji barem nekoliko nijansi između "nema sanse da ce ga htjeti vise" i "neće sigurno povećati cijenu", ali zašto ne bismo odmah skočili na fatalistički vlak i krenuli s crnilom. kak ti odmah uletavaš s ekstremima, nije mi jasno. ajde ponekad udahni par puta prije postanja na zonu.
  • Fan
    2.4k
    Ne treba ić u ekstreme, al postoji par činjenica koje ne treba zanemarivat. Varela nije neki wunderkid kojeg treba istrpit u prvoj ekipi. Apsolutno ništa na terenu nije pokazao da bi to trebalo radit i sad je očito da ga se guralo samo zbog Barce (ako je to uopće istina). Druga stvar, došao je pod skroz sumnjivim okolnostima. Nikog nije briga jel Porto u pravu il ne, bačena je odmah inicijalna ljaga na transfer i huškanjima i tužbama i ovim i onim i to je na pameti svima. I na kraju još i ovo. Da se razumijemo, Bara je totalno nepouzdan lik, al bi prodo i mamu svoju za dobre pare tako da bi on ostao uz Varelu da smatra da ima potencijala dobit dobru lovu tak da je Varela sigurno u glavi nikakav.
    Užasan potez je ispao što smo ostali uz njega godinu dana i davali mu minute, ali jbg, nismo znali. Sad se problem rješava otklanjanjem igrača u B ekipu, a nadam se i uskorom transferu, makar za neki simboličan iznos.
  • Nogo
    11.9k
    Ja se idući tjedan nadam Liviju, ostanku Domingueza, produženje ugovora Stojkoviću i jednom veznom.

Prodajama Nevistića i Solde za početak.
    Ne tražim puno! :grin:
  • CastAway1986
    5.8k
    Ako ima ikakve ponude za Varelu samo ga prodaj ..Bolje istrpjeti Horvata i Šivaleca
  • Masto
    1.8k
    olivari je reko u podcastu da je soldo gotova stvar ide u sigmu jel za 2 mil plus bonusi ako se ne varam
  • CerealKiller
    488
    Drago mi je što ne prodajemo Laziu igrače na akciji. Nema razloga za to jer vjerujem da ćemo ući u lp i cijena ce im samo rasti
  • Ivdzo11
    10.4k
    Sazetak s Germanijaka:

- izgledan odlazak Bakrara, nije imun na ponudu Al Ahlya, dok ga Dinamo pokusava zadrzati do kraja kvalifikacija

- Dinamo, bez obzira na Brumada, dovodi jos jednog rezervnog napadaca i krilo
  • VolimDinamoOo
    454
    Iskreno nisam da se Barkar proda. Vrlo zahvalan igrac
  • Jopa
    96
    3 miliona je presmijesna cifra za takvog igraca, nadam se da je daleko od istine
  • scooniepenn
    7k
    Zasto ne bismo vjerovali Bari, jer kada je to neki menadzer isao blatiti svog bivseg igraca. Ili ipak je. Jednako tako, Boban i Dabac su bedaci koji ce klincu tolerirati konstantna kasnjenja i unistavanje stana koji mu je iznajmljen. Dosta realan scenarij sve zajedno.
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ja vjerujem Zvoni, a sve sto piše, ak je istina sviđa mi se…. Sto se tiče Varele, ne želim ulaziti u to… Nekako naginjem Bari, ali jedino mi je bitno da mi ne izgubimo korist, za ova prepucavanja me puca kurac….
  • debeli biciklist
    27
    nadam se da nema prodaje bakrara, zlata nam je vrijedan, pokriva poziciju krila i napadača, takvog nemamo osim topića koji je prošle sezone pokazao znatno manje...s druge strane, ode je zamjena i ako je dobija dobru ponudu iz egipta, razumim da želi otići...
    dodatno mi je smišan eurocentrični pogleda na al ahly kojeg neki smatraju bezveznom destinacijom...najveći afrički kub, gomila trofeja u egiput, najviše osvojenih liga prvaka, vojska navijača, ogorman budget...
  • rokikaciga
    15.5k
    ogorman budgetdebeli biciklist

Neka ga iskoriste :smile:
  • DiddyGuela
    6.2k
    Transfer Bakrara mi naizgled nema bas nikakvog smisla. Pogotovo ne za te novce, a vise cini se u ovom trenutku ne mozemo dobiti. Sta nama znaci 3M€ odsteta ako ces si potencialno otvoriti problem na desnom krilu i na poziciji napadaca kada treba odmoriti Belju?

Da ne spominjem njegove nogometne kvalitete i ono sto nam donosi u igri. Bakrar je konkretan, ne boji se igre 1na1, nije alibi igrac, opasan je i sutira u svim situacijama. Ok, jasno da ima neke svoje limite ali mislim da nam on ukupno momcadski vrijedi vise nego tih 3M€. Nadam se da nam Bakrar ostaje.
  • vlatkomarkovic
    3.6k

Pa realno i nisu mu tolerirali jer mali nije igrao 3 mjeseca, pretpostavljam da je to dio odgojnih mjera… Za stan je moguće i da nisu znali, jer to je pokrio Bara… Ovo ostalo ne bi išlo u javnost jer mu to rusi cijenu…. Mislim oboje je moguće…. Ali fkt me puca kurac, bitno da mi maloga unovčimo….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.