• periklo
    396
    Krenula je prodaja za gostovanje u Thunu, danas su godišnjaci na redu - iako mislim da će 1.000 karata biti dovoljno za sve zainteresirane...
  • Antee
    12
    Jel na zoni karata greska da je slobodno 0 karata za thun ili
  • blue heart 72
    3.6k
    Zna li netko, je onaj QR kod automatski voucher ili dolazi voucher na mail adresu?
  • BW1986
    197
    piše da je prodano 0, znači da nema evidencije na zoni karata zapravo, večeras kad klub ili netko ovdje od ljudi oko kluba objavi koliko je ostalo znat će se pravo stanje.
  • rob ljubavi
    1k
    Bilo bi ok ako ima netko upućen, da baci koju info svakih 2-3 sata kako ide prodaja
  • Niko1986
    7.6k
    Zna li netko, je onaj QR kod automatski voucher ili dolazi voucher na mail adresu?blue heart 72

Meni je stigao voucher s imenima na mail.
  • blue heart 72
    3.6k
    ok, puno hvala.
    Ma pošto nemam godišnju, jedan prijatelj koji ne može ići je uzeo za mene na njegovo ime. Jednostavno nisam htio riskirati pa da ostanem van gostujućeg sektora. Iako mislim da će ostati dovoljno i za sutra za članove, išao sam na zihericu, tako da budem miran
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.