• Droljo
    29.5k
    tek sad opet toga bude kad imamo b ekipu.
    Ali nam i liga bude jača. Bolje da klinac sa 20 godina (nakon dvije sezone u b momčadi) ode u belupo nego u poljsku...
  • Jurki
    26.6k
    bude i dalje.. jer realno svi koji prođu kroz akademiju i B momcad nemreju upasti u prvu momcad.
    Samo kaj ne smije biti za dzabe.. daj neku pinku, prvokup, postotak.. nek nam i drugi zarađuju novac.
  • DerHerrKool
    1.3k

Ja si nekak mislim da će igrači koji će bit školovani kod nas odlazit van jer će Škola bit na glasu, tak da sumnjam da će neka kvaliteta ostat za ove klošare

To može. Plati koliko vrijede, pa nek igraju kod tebe.
  • Droljo
    29.5k

Ok, ali povijest je pokazala drugačije.
  • DerHerrKool
    1.3k

Je, ali ja želim vjerovati da je ovo neko novo doba.
  • Dzoni
    6.6k
    Kad je cijeloj ligi taktika "sjebi Dinama" pa kad je dovoljno sjeban, a liga na razini litavske onda će probat nešto izmislit.
    Jebena ideja
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Mislim da ce u sljedecim godinama postat prevelik razmak izmedju nas i drugog. Da cemo hnl moc igrat sa 3 4 mlada kroz koju godinu i fokusirat se samo na europu. Jer ni jedan klub ne stoji dobro i ne vidim nacina da se situacija popravi
  • Jurki
    26.6k
    dal smo dali kojeg igraca za dzabe prvoligasima?
    Cvetko - Šivalec
    Pavic - 400 k buyback
    Čaić - ? buyback

Znamo svi kaj je bilo prije.. kaj je kurac kokoš znala kaj je buyback.
    Ili milicioner ili nosač čeonog mufa koji je z Miskovicem operiral.
  • Droljo
    29.5k

A gle, mi koji smo derali fm pamtimo imena i jedno vrijeme je pola lige prošlo kroz našu 'školu'
  • KtcGoat
    6.7k
    Nez jel bilo, Prsir u Wislu plock
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.