• Zg123
    3.8k
    Frigan ajde iako je upitnik kako ce mu se karijera razviti s obzirom na ozljede ali potencijal ima. Bracu Smolcic sam zaboravio ali svejedno je to po meni premalo za ekipu koja se smatra u top 3 klubova Hrvatske
  • Omake
    18.8k
    imali su odličnu generaciju braća Smolcic, Frigan, Hodža. Ali to je slučajno jer je Mišku omladinski pogon nužno zlo. Da je na vrijeme investirao u taj dio kluba, možda bi izbacili još kojeg igrača i vrlo vjerojatno bi zakucali hajduk na maksimalno treće mjesto za sva vremena. Imali su mlađe reprezentativce koji nisu dobili šansi, kao ovaj mali Niko Gajzler koji je završio u Zrinjskom.
  • Jurki
    26.6k
    upravo to kaj ti kolega Omake veli.. Misku je juniorski pogon NUZNO ZLO.
    Mislim da je bil negde clanak de je bila izjava njega i Črnka da bi najrađe ugasili nogometne skole, al jebiga propozicije natjecanja su takve kakve jesu.
    Miškovic je obicna šugava pijavica, muha koja ceka da odnese nekaj sa stola domacina koji se jebeno ubija od posla da nekaj stavi na taj stol.
    Miskovic je smece, koji treba igraca na godinu dve.. pa prodaj.

Kakvi jebeni projekt? B ekipa? To je samo trosak.
    Druge momcadi su nekaj u kaj ni jedan potrosen cent nije bacen.. vec investicija za sutra.

Jebes klošara.
  • Krizy
    73.6k
    Igrači koje je Rijeka dovela pod Kekom 2013.-2018. su bili s našeg govornog područja + naši vani i Albanija. Samo 13 od oko 80 igrača su bili stranci.

Od tih 13 stranaca bitnu ulogu igrali su samo Gorgon, Héber, Moisés, Matei, Acosta i Escoval.
  • Facke
    8.4k

Ja mislim da to s Kekem nebu duge trajale ak ovak nastaviju. Znaci vec sad se kuha unutar kluba i nije bas da se slazeju. A vec vidim Keka kak bu zagrmil nakon provuga poraza i drito u kameru rekel svoje mislenje.
  • Profesor Baltazar
    102
    Tako je, ai ti igrači su slučajno isplivali van jer su ih dali na posudbu u Hrvatski dragovoljac kpji je te sezone već na polusezoni praktički ispao i prijetilo je odustanak od natjecanja.
    Tu je uskočio Miško i te igrače i trenere poslao dragovoljac.
    Ti igrači su odigrali polusezonu, pokazali se da može nešto od njih bit i onda ih povukli.
    Nema tu neke strategije, politici kluba je škola nogometa nužno zlo
  • NORTE
    25.5k
    Rijeci želim 2. mjesto hnl-a na kraju sezone, sretno!
  • DrRatoljub
    1.1k

Rijeka je najviše zaradila na tome da Dragovoljac nije imao za kiflu pa su polusezonu odradili sa 6 njihovih juniora. Tu se fakat puno igraca profiliralo

Evo, nisam vidio da je vec to napisano.
  • crophantom
    5.5k
    ja Varaždinu, bilo bi lijepo da i 3. Sezonu naprave korak više, da si zarade EL i padobran.
  • Jurki
    26.6k
    ok, al je to bil splet takvih okolnosti.
    Kaj se Rijeke tice, proslo je vec prevec sezona pod Miskovicem da nemremo povleci zakljucke.. a to je daj igraca za dzabe.. malo ga dotjeramo i prodaj.
    Akademije su trosak i to veliki trosak za ovu hnl sirotinju kojima akademije mozda 2-3-4 godine nece dati ni centa u proracun kod prodaja.. a sišu blagajnu.
    Pogledaj samo nk tifus.. njima je jednostavnije klince spiciti da igraju cetvrti rang po dalmatinskim vukojebinama, lome ligamente, stagniraju u razvoju nego da financiraju troskove druge ekipe u drugoj ligi.
  • Pesca90
    228
    Lokomotiva vodi na poluvremenu 1-0 i prazan gol promasili za 2-0,Jelavic presao na 4 iza,dal je to plan za prvenstvo pojma nemam.A partizan kao i braca im s juga,malo jaci od 2dcl kisele.
  • rokikaciga
    15.5k
    nema vise brzog Kolingera pa moze igrat sa 4 iza.
  • DerHerrKool
    1.3k
    Koliko god me boli briga kako bilo koji klub osim Dinama funkcionira i hoće li uopće preživjeti, ipak mi je malo čudno da baš niti jedan ne razmišlja dugoročno. Doslovno je samo ova sezona, pa ćemo vidjet. Valjda će im za koju sezonu doć iz dupeta u glavu kad mi počnemo izbacivat igrače kroz akademiju i dvojku. Bilo koji klub koji odluči barem malo dugoročnije gledat na stvari ima priliku povući se za nama i postati drugi klub u državi. Znači nekakva Europa svake godine, izlazni transferi, možda i neki reprezentativci, tu i tamo kup. Ako im se baš sve posloži, možda i naslov prvaka, taman da mi te sezone osvojimo Europa ligu.
    Mi idemo naprijed krupnim koracima. Ostatak će, sve mi se čini ostati daleko iza u ovom blatu gdje su sad, a stvarno nije komplicirano. Neka vizija umjesto konstantnog ganjanja instant rješenja, malo strpljenja i skromnosti i za 4-5 godina imaš bazu koju onda samo nadograđuješ.
  • Droljo
    29.5k

Njima je jednostavnije uzet naše školovane koje obrlate ili koji kod nas neće dobiti šansu. Tak vučemo hnl već 100 godina. Više od pola lige je prošlo kroz naše pogone.
  • DerHerrKool
    1.3k

Je, samo kaj toga više nebu. Pa kad će se 7 klubova borit za ostanak, bar ćemo imat zanimljivu ligu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.