• vjeko1701
    26.3k
    Oni su, između ostalog, optuženi za rad preko računa u Austriji (jer su bili blokirani). Mamiću se trenutno sudi zbog sličnih stvari. Dakle, netočno je da kod njih država ne smije intervenirati odnosno da su zaštićeni. Naprotiv, intervenirala je prije nego u Dinamu.The Undertaker

Ja ne kažem da ne smije, samo bacam hipotetska objašnjenja o razlogu navodne aktualne istrage.
  • duksy
    655
    Gledam tekme koje se igraju danas i Lokoomotiva igra protiv partizana.
    Kakvi debili.
  • mali M
    10.2k
    kle, netočno je da kod njih država ne smije intervenirati odnosno da su zaštićeni. Naprotiv, intervenirala je prije nego u Dinamu.The Undertaker

oprosti, daj mi pojasni. Kako je to završilo kod njih? koliko ih je završilo u čuzi, koliko su love morali vratiti, koliko je optužnica procesuirano?
    I ovo te ozbiljno pitam jer moj dojam je da im je samo rečeno: eeeeeej dečki, nemojte tak raditi previše talasate i pusa bok svima.

Dobro si sam rekao, Mamići su u ozbiljnim optužnicama i prijeti im zatvor zbog ovakvih radnji, a ako oni dole nisu zaštićeni, neznam kako su prošli tako lišo?
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    zanimljivo predstavljanje Caica u osijeku, nek je malom sretno al ne protiv nas

• badjibadara
    10k
    Rijeka još nije u mogućnosti izdvajati konkretnije iznose za transfere, ali ostvari li se dugo najavljivana prodaja Tonija Fruka, za kojeg na Rujevici "sanjaju" dobiti približno 10 milijuna eura, "Fiumani" bi napokon dobili više manevarskog prostora za aktivnosti na nogometnoj tržnici.
  • The Undertaker
    9.9k
    Za većinu spominjanih je bilo i suđenje, mislim da je Rožić bio u pritvoru ali ne znam da itko ima pravomoćnu presudu zbog kriminala u klubu. Neki imaju ali za druge stvari.
  • mali M
    10.2k
    mislim da je Rožić bio u pritvoru ali ne znam da itko ima pravomoćnu presudu zbog kriminala u klubu.The Undertaker

pa o ovome i govorim. načelno se ja slažem s tobom, nije da su oni bili lišeni ikakve inspekcije, ALI... kao prvo to je bilo prije 10 godina i to za stvari koje su se dogile tada prije 15 godina... već i ptice na granama oko poljuda vide manipulacije lovom i pranje iste. ovaj NH uzima od ljudi članarine koje trebaju ići u klub, onda ih "posuđuje" klubu od kojeg se naplaćivao u dionicama, a u zadnje vrijeme kakti "oprašta" dugove.. klub potpisuje ugovore za 1 euro, a igrači na prijavama poreza prijavljhuju stotine tisuća prihoda ili ime se imovinske kartice čudesno povećavaju. ajde molim te, njima bi trebali biti računi blokirani odavno i UEFA i FIFA ih blokirati na slijedećih 10 godina, a da ne kažem da bi radi dugova trebali i letjeti u najniži rang. Već su 2 kluba lansirani u niži rang zbog financija u kojima su između ostaloga imali i dugove od Hajduka koji im nije plaćao što je trebao..

Da, zaštićeni su ko lički medvjedi i nema mi te politike koja može ovo opravdati! Nama je USKOK u vrijeme Mamića jedno vrijeme ulazio svakih mjesec dana u klub, a kod njih nakon svega očitoga ne dolazi desetljećima.. ma.. režimski klub.. baš su jado jadni da jadniji nemogu biti, a naročito ljudi koji se prave da je sve u redu i navijaju zdušno za takve kriminalce
  • Profesor Baltazar
    102
    Da, na Rujevici rekao bih lagana panika.
    Kek je nezadovoljan trenutnim kadrom. Sazvao je sastanak sa Miškom, Raić Sudarom i Čulinom. O tome je nešto pisao i klupski novinar Vukušić za Novi list.
    Kek ne želi transfere stranaca nego u obzir dolaze samo igrači iz našeg govornog područja tako da bojkotira strance iako su neki praktički pred potpisom.
    Evo iz očaja pokušavaju dovest Jankovića koji je na posudbi u Slovanu Bratislava.

Nekad su igrači kao Čaić završavali na Rujevici besplatno uglavnom. Sada plaćaju Čubelića odštetu 300 tisuća eura....
    A love nemaju i plaće koje nude su male. Odbilo ih je 5 golmana koji su našli bolje angažmane.
    Prodaja Fruka je vrh prioriteta, ali kako vrijeme bude curilo i cijena će morat padat jer mu ističe ugovor sljedeće godine.
  • Jurki
    26.6k
    konsterniran sam i zacuđen događanjima na Rujevici. :scream:

Damir je ipak najsposobniji sportski djelatnik u Hrvatskoj.. Raic Sudar sportski direktor za uzor.. pa koji se kurac dogodio da ih igraci odbijaju?
    Zgleda crko autobus Zagreb - Rijeka.. korporacija kaput.

https://youtube.com/shorts/7Yz7dDL17r8?is=Fy3t0n7N2Ikk59_D

Ova prorocanska izjava nikad nece ostarjeti.
  • badjibadara
    10k
    Zanimljivo, no dalo se naslutiti još prošle sezone gdje su kašljucali cijelo vrijeme uz povremene bljeskove.
    Bilo bi ok za ligu da slože kompetitivnu ekipu, no bojim se da im vrijeme pomalo curi.
    Ostali su bez prvog vratara, stopera, još ako i Fruk napusti jato, ni Kek tu ne može puno pomoći.
  • Dzoni
    6.6k
    Nekad su igrači kao Čaić završavali na Rujevici besplatno uglavnom. Sada plaćaju Čubelića odštetu 300 tisuća eura....Profesor Baltazar

Ovaj mi je dio najdraži.
    Pa da vidimo sad kako će se snaći najbolji nogometni djelatnik u Hrvata.
  • Profesor Baltazar
    102
    Da, rekao sam tu već da je angažman Keka za trenera potez očajnika.
    Kek je zajebana glava, ako ne bude po njegovu, neće se ni on puno zadržavati.
  • Zg123
    3.8k
    Jel se netko sjeca iti jednog igraca kojeg je Rijeka izbacila iz svoje skole a da valjda u zadnjih nekoliko godina? Meni je sramotno da oni nisu u stanju iz svog bazena izbaaciti 2-3 igraca za prvu ekipu ili barem za onaj donji dom hnla. Jebes mi sve ako nisu braca Sharbini zadnji iz njihovog bazena koji su ponikli a da su nesto valjali
  • Jurki
    26.6k
    Miskovic ce platiti sve ono kaj je dobio za dzabe, a s druge strane debelo naplatio Leskovica, Galesica, Štefulja, Nevistica.
    Nogometna pravda je spora, ali dostizna!

Ne zelim im bas totalni raspad.. jer su ipak tifusarima nabili komplekse..

Frigan?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.