• Noel
    22.1k
    Vlaović kao da čita Zonu, odličan komentar o Vuškoviću (Daliću između redaka)darkcro

Fenomenalni Vlaović. U 5 minuta ogolio cijelu agendu ovog SPa u kojoj su vjerojatno sudjelovali Dalić/Kustić/Pletikosa i Vuškovićevi zastupnici i dio medija.

A i lijepo i civilizirano je ušutkao Velu kad je ovaj krenuo sa svojim tovarskim replikama i kmečanjem.

Na velinu konstataciju da je NETKO odlučio da Vušković mora igrat, Vlaović odgovara direktno nije NETKO nego Zlatko Dalić.
  • Ličani1986
    1.3k
    Gdje se to može pogledati?
  • Masto
    1.8k
    Gospodin Kvasina u podcastu kod denisa rekao da misli da stojkovic ide nakon kvalifikacija. Nadam se da u tome istine ima kao u dolasku fruka
  • ElDorado
    12.3k
    Mislim da je to njegovo nagađanje. Ako uđemo u LP mislim da iz 11 nećemo prodati nikoga. Rjesit cemo sve igrace od 2-5-6 milja. Samo Hoxha, Soldo, Bakrar, Topić mogu ti donjeti 10 milja i više.
  • podravskimodrikibicPMK
    294
    da iz 11 nećemo prodati nikogaElDorado
    BakrarElDorado

Bakrar nije prvih 11?
    Dugoročno možemo pričati o Rodriguezu, o oporavljenom Lisici, trenutno (kao i na kraju sezone) po meni Bakrar čisti čisti starter

Ps. za Rodrigueza su ionako rekli da trenutno nije spreman
  • KtcGoat
    6.7k
    Bjelica u inkubatoru
  • ElDorado
    12.3k
    Žestoko su se izasrali Jelicic i Korda u Tribini
  • Kermit
    961
    Žestoko su se izasrali Jelicic i Korda u TribiniElDorado

Teški proljev. Kako su obojica branili Vuškovića ko da ga je prijeki sud streljao. A paralelno posrali Šutala i Pongračića da nisu bili ništa bolji u toj utakmici, da je Vušković bio najbolji stoper. Naravno, to što nije preuzeo kod 3 gola nije nešto strašno, to se svima može dogoditi, tako su komentirali......
  • DrRatoljub
    1.1k
    U Inkubatoru su bili Blazicko, Tonči Kukoč i Schifo.

Nisam fan niti jednog od navedenih, ali ok je bilo, ali je onda Blazicko krenuo pricati kako je Dinamo bio los na zimu, kako ga je Dalic tada pitao koga iz Dinama da zove...
    I onda kaže kako mu je Dalic tada rekao da nije zvao Mišića dok je bio najbolji pa nece ni tada.

Na stranu koliko je idiotski gledati sto je bilo 7 mjeseci prije SP-a, kako je onda zvao Fruka? Rijeka je i tada bila puno iza Dinama. Ali naravno, skaču si u usta. Kao, bolje da je Beljo zabio 40 golova u 7 nego u 4 mjeseca.
    Kakve to logike ima? Pa valjda gledaš tko je SADA, kad je turnir, u formi, a ne sto je bilo.
  • Xpert1992
    712

To smo jos komentirali kad je izasao popis. Normalno da ces zvati Belju koji je formi zivota, njegov poziv uopce nije trebao dolazit u pitanje. Isto vrijedi i za Misica i Stojkovica. Zelis imat igrace koji su najbolji sad, jer ti trebaju sad.

A ti imas Gvardiola, za kojeg znamo da je nas najbolji igrac kad je spreman, ali nije bio spreman, a nisi htio zvat ni jednog zamjenskog beka, barem Smolcica pa nek ti Stanisic igra ljevog. Kramaric koji je isto imao problema sa ozljedom. I kaj sad? Cekal bus da se oporave decki do finala.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    malo sam popratio taj dio oko Dinama, kod Blazicka mi je problem sto sve gleda kroz prizmu novaca. Ko da je klub banka i bitno je samo da je pozitivna bilanca. Dok sifo se trudi nesto pametan ispast a neda se i stalno kroz pricu ode sa teme na neku skroz desetu. Kukoc okej i realan, zanimljivo mi je ovo sto kaze da sisak gradi stadion i sprema se za ozbilnije stvari
  • vjeko1701
    26.3k
    kod Blazicka mi je problem sto sve gleda kroz prizmu novacaFatos Beqiraj

Blažićku je problem kaj je obožavatelj lika i djela pravomoćno osuđenog kriminalca.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    dobro to sigurno, ne triba ni navodit
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.