• Omake
    18.8k
    Trener Bodo Glimta ide u Strasbourg
  • SAS1987
    20.3k
    Neznam zasto mi je youtube ovo izbacio, ali znam da ni Halanda ni Norvešku više u životu neću shvatiti ozbiljno.crophantom

YouTube izgleda izbacio isti video brazilcima :lol:
  • Krizy
    73.5k
    https://www.transfermarkt.de/vabio-canavaro/profil/spieler/1283395

Vabio Canavaro, 19 godina, igra za fejk Benficu iz Timor-Laosa, a također i za seniore Timor Laosa te njihove U23, U22, U20 i U19 reprezentacije.

Neistraženo tržište :strong: :rofl:
  • vjeko1701
    26.3k
    Vabio Canavaro, 19 godina, igra za fejk Benficu iz Timor-Laosa, a također i za seniore Timor Laosa te njihove U23, U22, U20 i U19 reprezentacije.

Neistraženo tržište :strong: :rofl:
    Krizy

Od kluba do njegovog imena, izgleda mi ko neki fake PES igrač.
  • Crni86
    22.5k
    Zahovic se vratio u Maribor na mjesto sd. I pocelo se pricat da se opet radi na velikoj prici u Mariboru.
  • Frizura Robija M
    643
    Tačnije, rukovodstvo srpskog šampiona i predstavnici Gasproma će do kraja jula (protokol nije zvanično overen) potpisati produžetak saradnje na još jednu ili dve godine. Gasprom će tako nastaviti da uplaćuje na račun Crvene zvezde godišnje oko pet miliona evra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.