• Omake
    21.7k
    Sa 20 godina je bio statistički skoro pa identičan Hoxhi sa 25, kada je pola sezone bio u Belupu, a pola u nas.

KcKeSZ6.png
  • Droljo
    32.4k
    uvijek ispadnu kvalitete 3. HNL — mali M

Malo pretjeruješ stari. Ogi i kaneko bi bili ponajbolji igrači svih hnl klubova osim nas a i nama su bili korisni.
  • ElDorado
    15.5k
    Dobri Japanci su odlični kad ih ukalupiš u postojeći sustav kao nadogradnju.
  • Omake
    21.7k
    Piše izvjesni Amir Hesham kojeg prati 430 tisuća ljudi da je AlAhly u ozbiljnim pregovorima sa Dinamom oko Bakrara
  • Hrc-Vg
    1.5k
    Ja o prodaji Bakrara ne bi razmišljao za manje od 5 milja, čak mi je i to upitno s obzirom na to koliko je zahvalan igrač… Jedino ako on inzistira zbog puno većeg ugovora koji ovdje ne može dobiti. Ali u tom slučaju je po meni 5 milja minimum…
  • Zagi
    19.2k
    neznam.. meni ne sjedaju ti japanci nikako.. uvijek me razveseli vidjeti te male rakete, a uvijek ispadnu kvalitete 3. HNL
    Mislim da jednostavno (oni koji su dostupni) nisu kvaliteta za Dinamo.
    — mali M

Ma, ne slazem se. Mislim da se problematika dosadašnjih japanaca moze svesti na izreku "koliko para, toliko muzike" .
    Japan ima jako dobru reprezentaciju pa prema tome i J-liga ima odličnih igrača vrijedi jednako kao ...
    Hrvatska ima jako dobru reprezentaciju pa prema tome i HNL ima odličnih igrača .

A sada ako ti iz HNLa uzmeš 8. kilo i 6. lijevog beka i to zajedno za ispod 500k, sretan si ako dobiješ Teklića i Čolinu.

Prepoznati i na vrijeme dovesti japanskog Baturinu,Stojkovića, Sučića i Belju i sve super.
  • vjeko1701
    30.2k
    Oba gola smo jučer primili kada je izašao Mišić, a Šunta zauzeo to za njega ipak neprirodno mjesto zadnjeg veznog. Često nismo niti svjesni koliko Mišić znači. — keppi

Istina, al glavni krivac za oba je bio spori stoperski par. Onaj prvi gol, Torente je imao prednost od metra i Slovenac ga je pretrčao.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    al u drugu ruku, svoju poziciju tesko da ce igrat u Dinamu, jedino kad se Beljo ozljedi, na krilu je dobar ali zatvara prostor za razvoj Lisici i sada Rodriguezu. Ko zna jel se njemu igra krilo uopce
  • rakurs
    3.4k
    Samo šest puta su igrače plaćali 2+ milijuna. Rekord je 4.35m pa ide 2.68 i prema dolje. Nekako sumnjam da mogu platiti ono koliko mi tražimo, vjerojatno nude do 3 milijuna kaj je, barem prema meni, puno premalo u odnosu na ono što nam Bakrar znači.
  • joesimunic
    723
    haha stvarno nisam, ima na instagramu slika s njim MNT Dani Vežice turnir pa sad ne znam kojim povodom je tamo hahaha.
  • Zagi
    19.2k
    Onaj prvi gol, Torente je imao prednost od metra i Slovenac ga je pretrčao. — vjeko1701

.. a za drugi Živković se jednostavio izgubio. Dok je on shvatio da treba drzati liniju, ošo voz.

..I da ne zaboravim (jer jeza me hvata na 3:0 na pripremama kada vidim tko ulazi), zajedničko kod oba gola je Nevistić na golu.
    Zvone, Dabac, tko god.... spasi nas
  • Crni86
    25k
    Nevistić na golu. — Zagi

Dobro jucer je cak i obranio kod prvog gola 1 na 1 pa se odbila lopta tocno na noge slovenca. Ali da… ja na tribini osjecam strah kad vidim da ude na gol
  • joesimunic
    723
    IMG-2814.jpg sad jesu li samo slobodni dani ili ima tu Miško tu prste kakve ne bih znao, haha..
  • vjeko1701
    30.2k
    ..I da ne zaboravim (jer jeza me hvata na 3:0 na pripremama kada vidim tko ulazi), zajedničko kod oba gola je Nevistić na golu.
    Zvone, Dabac, tko god.... spasi nas
    — Zagi

Slažem se da jednostavno nema smisla dalje s njim al mi Nevistić nije krivac ni za jedan gol, posebno prvi di je skinuo mrtvaca i imao dva suigrača na lijevoj stativi od kojih nijedan ne uspjeva blokirati drugi udarac.
  • scooniepenn
    7.5k
    Za Torrentea koji nije igrao godinu dana i mogu razumjeti da jos nije u vrhunskoj formi, a brzina mu nikad i nije bila forte. No, meni je jos manje jasan Zivkovic. Kod njega ja apsolutno nikakav napredak ne vidim. On jednostavno nije kvaliteta za Dinamo i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.