• Orc123
    16.1k
    mozda covjek uzeo par dana slobodno prije potpisa pa otisao na more, usput turnir pogledati. Nema sanse da je nesto drugo, nije bio danas u kadru, a zna se i zasto. Druga mogucnost, da si mozda popio koju vise frende pa si ga s nekim zamijenio haha (sala!).

Fruk nam apsolutno ne treba, nit ga zelim u Dinamu da koci razvoj Stojkovica i Vidovica.
  • javolimtebejako
    5.6k
    Upravo svojim očima vidio Soldu na malonogometnom turniru u Rijecijoesimunic

di se to igralo?

da sam nogometas ne bi nikad otisao na more u rijeku :lol:
  • Hrc-Vg
    1.3k
    Većina onih koji imaju para budu u skupim hotelima u Opatiji ili kućama za iznajmljivanje na potezu od Rijeke preko Mošćenićke drage prema Labinu, a tam je lijepo. Blizina Zg je velika prednost.
  • by-tor
    551
    Dobro, al ono kaj se svi moramo zapitati je: tko je drugi Japanac? Jer svi znaju da se Japance dovodi u paru.
  • javolimtebejako
    5.6k
    to je istina, al opet ako je tamo onda je dost random otic na neki malonogometni turnir na Zamet ili ko zna di haha
  • Masto
    1.8k
    Da ga nece miško uzet
  • rakurs
    3k
    Kako bi ga Mišković uzeo kada imamo ponudu od dva milijuna + bonusi što je cifra koju Rijeka ne plati niti u četiri transferna roka?
  • Masto
    1.8k
    možda razmjena
  • Ludovic IX
    12k
    https://www.fmscout.com/player/2000238992/kota-tawaratsumida.html - nije jednom da FM scouti koji daju ocijene igračima pogode a po njima , ovaj je top igrač.. ako je dabac njega pikirao, možda napokon i pogodimo sa japancom..
  • keppi
    584
    Oba gola smo jučer primili kada je izašao Mišić, a Šunta zauzeo to za njega ipak neprirodno mjesto zadnjeg veznog. Često nismo niti svjesni koliko Mišić znači.
    Usput, po svemu sudeći odlaze Bennacer i Soldo koji su mogli igrati zadnjeg veznog, Čaić izgleda ide u Osijek. Mi tu nominalno nemamo nikoga.
    Iako ja mislim da je poslije Mišića naš najbolji zadnji vezni Galešić koji je to ponekad i igrao u Rijeci.
  • Fatos Beqiraj
    2.5k
    Ma lako za japanca u paru, nego jel slobodan onaj prevoditelj ili ce unaprijed Dabca i u prevoditelja uz zapisnicara
  • Filip Međimurje
    1.5k
    Tabinas je rođen u Japanu te igrao cijelu karijeru u Japanu do dolaska u Vukovar, tako da nekako mislim da je on taj par :smile:
  • Droljo
    29.3k

Zato su (vizionarski) i doveli tabinasa. Mi tu strepimo a oni igraju 4d šah (tj. kartaju šaha) i deru 14 poteza unaprijed... Svaka čast.
  • mali M
    10.1k
    neznam.. meni ne sjedaju ti japanci nikako.. uvijek me razveseli vidjeti te male rakete, a uvijek ispadnu kvalitete 3. HNL
    Mislim da jednostavno (oni koji su dostupni) nisu kvaliteta za Dinamo. Naše male rakete sa kojima imamo dobrih iskustva su Albanci, čemu plivati preko 2 kontinenta da bi doveo nekog tko je al pari sa tvojim juniorom?
    Između ostaloga, cijela istočna europa jako dobro zna tko je i što je Dinamo i njihovi igrači će imat volju doć.. Ovima smo samo putovnice za Europu...
  • Danko
    3.3k
    Kaj je s afrikancem onim , kaj na vesla putuje u hrvatsku, zna li tko?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.