• Maki17
    290
    Meni isto nije nikada sjeo kao, i kad je zabijao i igrao dobro meni to nije to. Mislim da je to jednim deda rekao na nekim igračima jednostavno vidiš da nisu igrači za Dinamo. Mogu biti dobri ne znam kako ali nisi igrač za Dinamo.
  • Droljo
    29.4k
    Drugo su prave tekme. Da je ušao protiv thuna drugo poluvrijeme jeo bi malu djecu. Ne bojim se ja za njega...
  • Kujtim Shalla
    10k
    Pa nije da je Orša danas briljirao. Njih dvojica u formi nam je dimenzija više i teror za svaku obranu. Ajmo navijati da oba budu u formi a ne tražiti im mane . Dobro je @Droljo rekao. Bude on tu kad nam bude trebalo ,jebo prijateljske
  • Paggini
    90.2k
    Niti jedan igrač Dinama u povijesti mi nije pojeo živce ko naša raketa Arber.kajsitilud

Pozdrav,

Bruno Petkovic.

Srdačno,

Paggini
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Jebiga to je nas Arber, jedina konzistencija kod njega je nekonzistencija…. Ali da ja nam je donio neke bitne golove je, da nam je pojeo sve živce isto tako, je… Ja nemam ništa protiv toga da ostane on uvijek s klupe i u nekim utakmicama može napraviti darmar…. Također nemam ništa protiv toga da ga prodamo za koji milijunčić….
  • Dinamosaur
    3.5k
    Imali smo mi uvijek čupatelje kose, u novije vrijeme recimo Špika a i Stojanović me znao ubit u pojam
  • KtcGoat
    6.7k
    kad ju majstor krene drkat tamo negdje oko centra, umjesto da proslijedi dalje :love:
  • kajsitilud
    1.6k
    Bruno Petkovic.Paggini

Istina, tog lika sam totalno prekrižio pa sam ga zaboravio spomenut, al opet. To je drugo. On je dizo živce zbog svoje nonšalancije, al si znao da je htio napravit neki potez. Kod Hoxhe me uvijek dotuku njegovi zaključci i odluke na terenu te zabijena glava u pod bez ikakve svijesti o igračima i terenu.
  • Droljo
    29.4k
    Jebiga, hoxha još da ima nogometnu inteligenciju bio c. ronaldo...
  • Mali Zeus
    21.8k
    Opet hate prema našem Arberu.
  • Crni86
    22.5k
    Nastavlja tamo gdje je stao i na kraju prosle sezone.

Sili, sili i sili. Meni se cini da je on malo povrijeden cijelim raspletom gdje pada opet u drugi plan. Pred kraj sezone vidovic, pa ove sezone doveden orsic

Mislim da bi i za njega i za klub bilo dobro da se proda.
  • NKDZ86
    8.6k
    čudno da ga Jakir nije uzeo kod sebe
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention