• deda
    46.9k
    Pa zajebani jesmo, al udba nismo :cool:
  • Sad opet
    238
    zona je sudba a ne udba.
  • Ivdzo11
    10.3k
    Ali poanta ove priče jest zapravo da Dominguez uopće ne inzistira na odlasku iz Dinama, bez obzira što ga barem prema svim tim upitima žele veliki europski klubovi. Nema mladi stoper ništa protiv toga da ostane u plavom dresu. Pričaju nam ljudi iz Dinama da neodoljivo po tom stavu podsjeća na Danija Olma. Sergi voli Dinamo, voli Zagreb, voli ovu momčad

Jos jedan normalan decko i zato ce ostvariti veliku karijeru poput Danija Olma
  • deda
    46.9k
    Nisam vam ja baš za komentiranje ovih dnevnih tračeva, to vam je kao kad od drveta ne vidite šumu. Al vam mogu reći što se krije u šumi. Dinamo će svaki prijelazni rok biti sve jači, a ne slabiji ili isti, i kad jednog dana Boban završi s nama bit ćemo tamo gdje nikad nismo bili. Onda će i najnevjerniji Tome skužit da je tatta bio manager za Radnički iz Kragujevca, a ne Dinamo.
  • rokikaciga
    15.5k
    Kad vam Zvone kaze da nece biti prodaja do nakon kvalifikacija osim ako nas ne izuju iz cipela, mozda bi mu trebali vjerovat..
  • Paggini
    90k
    Al vam mogu reći što se krije u šumi. Dinamo će svaki prijelazni rok biti sve jači, a ne slabiji ili isti, i kad jednog dana Boban završi s nama bit ćemo tamo gdje nikad nismo bili. Onda će i najnevjerniji Tome skužit da je tatta bio manager za Radnički iz Kragujevca, a ne Dinamo.deda

Deda novi insider????
  • Nogo
    11.8k
    Bennacer na liječničkom u Al Shamalu (Katar).
  • Ludovic IX
    12k
    zvone sutra mora pripremati svog nasljednika.. 10 godina će brzo proći
  • Kujtim Shalla
    9.9k
    bolje mu je da ne ide
  • deda
    46.9k
    Nikad, ja sam strpljiv lik
  • GOAT
    8.6k
    kad jednog dana Boban završi s namadeda

a nemoj odmah sve najgore..
  • deda
    46.9k
    Haha, možda izraz grubo zvuči, mislio sam na kraj mandata, tj. 2 bar očekujem.
  • Nogo
    11.8k
    Pišu više turskih insajdera da je Livaković naš!!!!
    Dok to netko relevantniji ne potvrdi, ja ću pričekati sa šampanjcem!
    :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.