• ZgBlue
    729
    Haha ma dobro, nisam ni mislio na godišnjake već su karte numerirane za mjesta koja si odabereš.
    Ja sam sebi totalno random mjesto izabrao.
    Naravno stari i ostali iz obitelji isto tako pa više radi toga gledam da smo skupa negdje.

Al okej, neće bit krcata tribina pa ćemo se snać. :cool:
  • Mr Anderson
    20.3k
    Ja sam čak za Koper uzeo i kartu za mjesto gdje imam godišnju :lol:duksy

I ja isto, nadam se da ne budem moral nikog dizati.
  • Paggini
    89.9k
    sam ja htio pa su me preduhitrili tako da već par dana pred ogledalom vježbam preziran pogled uz rečenicu "ovo su vam najbolja mjesta na stadionu, tu ja inače sjedim već godinama, tak da znate!" :lol:Sajla

Očekujem da sjedneš pored njih na stepenice i gledaš ih cijelu utakmicu
  • NitkoBitan
    37.7k
    Godisnjaci sa zapada kad im netko sjedne na mjesto na godisnjoj al ih ne mogu podic jer godisnje ne vrijede za prijateljsku, a besplatne clanske su numerirane:

giphy.gif
  • mlinchica
    6.7k
    isprobano na jednoj tekmi. Brzo su nam se oslobodila mjesta. (@Marley, vrati seeee!)

Vježbaš li kaj ćeš reći u slučaju da te neki godišnjak hoće pomaknut s mjesta koja si sada upiknuo?
    Nikad ne znaš s tim godišnjacima :joke:
  • NKDZ86
    8.6k
    još će neredi izbit na prijateljskoj zbog stolica :rofl:
  • prefontaine
    9.8k
    Štef D.(62) je verbalno napao Ivana G.(34) prije početka prijateljske utakmice između Dinama i slovenskog Kop(e)ra.

Naime, prilikom dolaska na sjedalo na zapadu, na kojem je gotovo pa stalan zadnja dva desetljeća, Štef je naišao na zauzeto sjedalo i Ivana kako sjedi u istom. Prišao mu je i rekao: "gospon, to je moje mjesto, sam da znate."
    Ivan mu je odgovorio: "Da, i?!"
    Štef će mu: "Pa dignite se, ja to više toleriral ne bum, sam da znate!"
    Ivan će mu: "Boli me kurac, sam da znate, e!"
    Štef: "Ovo je prešlo svaku granicu. Vi ste jedan neuljudni prostak. Sram vas more bit. Tata bi vam mogel bit!"
    Ivan: "Sori tata, boli me penis, dobro?!"
  • Dinaminjo
    2.2k

Poskaklji me da se nasmijem
  • Ljubo
    1.1k
    još puno pure papati da bi došao na razinu Pacha i Pagginija
  • Dino
    5.6k
    A mislim, da ste pogledali metastaze bilo bi vam smijesno
  • pešća
    1.6k
    Tko se hoće sutra raspravljat Ronaldo vs Messi teme, krađe na SP-u nek dođe na ZD4 17. red.
  • NKDZ86
    8.6k
    koje sjedalo :lol: kazes dođite, polemizirajte smenom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.