• Zg123
    4.8k
    je kad se pipa zatvorila, kad je bilo para redovito su u top 4 bili, sad kad dizu sidro vracaju se na staro
  • Fabercaster
    1.3k
    Kaj nije on trebao odraditi nekakvu oproštajnu utakmicu na Poljudu (ne znam kakav oproštaj od čega ili koga ali bilo je priče)? To je propalo? — mlinchica

Trebala je doći Barcelona odigrati prijateljsku ali pošto nemaju para za suce inicijalni dogovor je bio da poluvrijeme sudi Flick a poluvrijeme Garcia. Međutim, iz Barcelone su se žalili da to nije fer jer je Garcia sad u boljoj formi od Flicka nakon što je otrčao Livajine krugove pa bi to moglo utjecati na rezultat. Intervenirao je u to sve ponovno slobodni Hrvoje Maleš i ponudio platiti "pošteno" suđenje, ali bilo je prekasno.

Šalu na stranu s obzirom da im pretplate idu jako slabo, shopovi su im prazni i rulja im ima pjenu na ustima nakon svega mislim da su i sami skužili da nikakvu lovu nebi mogli zgrnuti od neke revijalne utakmice. Brijem da su oni jednu petardu udaljeni da porazbijaju cijeli stadion i grad i da je situacija dolje na n-tu gora nego što se prikazuje. Samo imaju jaku medijsku mašineriju pa se to prividno drži pod kontrolom.
  • miro
    10.2k
    Ne ide njima prodaja slabo, ako su do danas prodali preko 10.000 godisnjih. Nikad ne smijemo podcijenit tovarsku euforiju. Naravno s time ide i tovarska depresija, ali o tome nakon Gospe...
  • NitkoBitan
    39.8k
    Njima je preksutra prva ovosezonska utakmica a jos nisu predstavili nove dresove, toliko su duzni Adidasu :snicker:
  • IstinaZaDinamo
    2.8k

a receno je da se livaja nije pojavio na slikanju u novim dresovima, tako da ih valjda imaju, mada sa njima nikad ne znas, moza budu isti samo bez Tommya kao sponzora :rofl:
  • FrodoJePurger
    829
    Mislim da bi bilo u redu da se ispravim nakon informacija koje sam dobio:

Hawkeye smo uzeli kompletni VAR sustav.

Za dobru svotu novaca godišnje smo dobili, cijeli sustav kamera na 10 stadiona, 3 kamiona sa monitorima i softwareom i po 2 djelatnika u svakom kamionu.

Što znači da ono što oni imaju prezentirano na svojoj stranici, tako će i biti.

3D prikaz zaleđa, goal line tehnologija i nadam se brže donošenje odluka. Sve ovisi koliko će se brzo naši suci naučiti na novi sustav.
  • Ljubo
    1.9k
    šteta, a imamo strasne talente za crtanje linija
  • austrijanac
    14.1k

Prica se da su dali duplo manju ponudu od Croatela.
    Croatel ce i dalje radit neke druge stvari al nebi dalje
  • FrodoJePurger
    829
    možda jesu loše linije ali su naše :heart:
  • FrodoJePurger
    829
    mislim da će croatel raditi na produkciji i dalje zbog HT-a
  • Ljubo
    1.9k
    Croatel im 1/1 ostaje raditi produkciju
  • Ivdzo11
    11k
    Poznato je da pod okriljem UEFA-ine akademije trenutačno studira nogometni menadžment, dakle ne kako bi bio trener nego rukovoditelj u sportu. Za to je potrebna i tromjesečna praksa, te mu je rad u Hajduku na funkciji tehničkog direktora u tom smislu dobro došao. Riječ je o programu UEFA Academy‘s Executive Master for International Players. Već prije toga položio je UEFA certifikat za menadžment u nogometu i UEFA-in program za karijernu tranziciju
  • DrRatoljub
    1.5k
    Fakat Hajduk igra u četvrtak. Ja zabrijao da je idući tjedan. Fakat su u banani. Ide lagano nova doza sramoćenja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.