• Orc123
    17.5k
    kriva rijec da, nisam mislio da ga netko omalovazava nego da ga se podcjenjuje malo.....hvala na ispravku...relativizira se njegov utjecaj u osvajanju svega ove sezone.

Istina je, da ce njega se lakse nadomjestiti nego bi se npr. Stojke i Beljo ali osjetit ce se njegov odlazak definitivno, ako ode naravno, ja se nadam da ostaje i da cemo samo nadograditi ekipu, rijesit ce viskova i igrat LP.
  • Droljo
    32.3k
    Spominjete te bonuse kao da su egzakt podatak. Šta u laziu može ispunit? Prvaci neće biti, ligu prvaka nebudu dohvatili. Eventualno o broju nastupa (tu se da isto manipulirati) i da ostanu u serie a.
    Drugo. Gdje je nestala ona stara fm regula da ne smiju prilaziti igraču pod ugovorom dok mi ne damo zeleno svjetlo?
  • Paggini
    100k
    Gdje je nestala ona stara fm regula da ne smiju prilaziti igraču pod ugovorom dok mi ne damo zeleno svjetlo? — Droljo

Nemoj se samo na ovo pozivat jer mi to radimo s doslovno svakim igracem, ubit ces nam transfer politiku :lol: :lol:
  • Droljo
    32.3k

U tim okolnostima može :snicker:
  • Laugreano
    6.1k
    Uopce me ne brine ako dođe do prodaje Sergija, jer vjerujem da Boban ima dobar plan i da zna zasto ga prodaje
  • Anderson Costa
    352
    vjerujem trenutnoj garnituri i njihovim odlukama… ako ga sad prodaju siguran sam da imaju spremnog asa u rukavu, dakle ne brinem se… ako ga ne prodaju, a vjerojatno ce kad odluce da je pravo vrijeme i cifra… pracenje roka u relax modu :)
  • dumitrumitu
    2.2k
    Radeljić je as u rukavu.
  • Fatos Beqiraj
    3.5k
    15 milki uz postotak za sergija. Vece minute za Zebica u hnlu. Kupovina od dijela tog novca livija i vrhunske 8 ( rang misica ) i zamjenska sestica. Ne zvuci uopce ko los plan.
  • Crni86
    25k
    Receno vam je da prodaje do kraja kvalfikacija nema, osim u slucaju da nas netko izuje iz cipela. Izuvanje iz cipela za sergija sumnjam da je 15 milja jer znamo svi da nakon dobrih kvalfikacija i europa cijena raste barem na 20 ako ne i vise.

Znaci izuvanje iz cipela bi vjerojatno ovog trena bilo oko 20 milijuna eura.
  • scooniepenn
    7.5k

Svaka cast kolega. Potpuno istog sam stava i razumijevanja Bobanovih razmisljanja sa Clanskog dana.
  • don
    22.5k
    Dominguezova prodaja nije neki prevelik udarac za Dinamo.

McKenna Galešić Radeljić Zebić su top opcije.
    — Noel

nije stvar njegove zamjene. Mi moramo i možemo HNL osvojiti sa stoperskim parom Zebić - Radeljić. I to uvjerljivo. Dominguez ima potencijal uz dobru sezonu otić najlaganije moguće na 20 milijuna.

ljudima kojima je ovih 12 i nešto bonusa dobra cifra je dobra jer je čovik doša prošlo lito i naravno da je to ogromni "boom" jer si praktički i u plusu skoro 12m. Ali zamislite onda koliko bi mu cijena skočila da ostane još sezonu i odigra je ka i prošlu, ili još bolju a tu je i Ligu prvaka. Da ne spominjem njegov CV i činjenicu da je mladi Španjolac koji ima 5-6 nastupa za prvu ekipu Barcelone. Također, u klub mu je doša i vrlo dobar prijatelj koji bi se i lakše prilagodia u ekipi sa njim.

ne postoji jedan dobar argument zašto je prodaja dobra. Pogotovo ako nam pare nisu nužno potrebne + tu je novac kojeg bi dobili potencijalnim ulaskom u Ligu prvaka. Ajde da su neka druga vrimena pa moraš prodavat, ali ne moraš.

po meni ne da je loš transfer (ako do njega dođe) nego katastrofalan.
  • scooniepenn
    7.5k

ljudima kojima je ovih 12 i nešto bonusa dobra cifra je dobra jer je čovik doša prošlo lito i naravno da je to ogromni "boom" jer si praktički i u plusu skoro 12m

Placen je 1.2 milje, dodaj 20 posto od transfera koji ide isto tako Barci i ostane ti 8.4 milje. To je smijesno mal novac za takvog igraca koji bismo na kraju zaradili.
  • don
    22.5k
    ma dobro nebitno u ovom kontekstu. Kažen da je ljudima dobar deal jer prodaješ igrača za 12m kojeg si prošlo lito dovea.
  • Jurki
    27.9k
    Naravno da nisam za prodaju Domingueza, pogotovo ne za 12 mil + bonusi i to u faking Lazio.
    Ali treba biti svjestan kaj se s Dominguezom dogovorilo prilikom njegovog dolaska.
  • CastAway1986
    6.7k
    Prijelazni rok se bas zakuhtao a moja neka razmisljanja za navedene igrace su :
    Dominguez ,mora se uzeti preko 10M a najidealnije je da ostane do kraja kvalifikacija

Šunjic , ok transfer pogotovo ako je istina da u suprotnom smjeru ide Mmaee ,igraca takvog profila u veznoj liniji nemamo.Ove kritike kako je lose odigrao Svjetsko mi ne stoje odigrao ga je i Gvardiol npr, ciparsko prvenstvo je bio ok a kvalifikacije za Svjetsko jako dobar za BiH ,

Junior Brumado , dobra druga špica i zamjena za Belju ,iako nije neki golgeter kako su tu pojedini naveli vise je Petkovic tip napadaca ,ova zadnja sezona mu je jedna od statistickih najboljih a proteklih par nije bio na nivou iako je bio na posudbama i u 2.brazilskoj i 2.njemackoj..Vjerujem da u Dinamu moze biti jako dobar..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.