• rokikaciga
    15.5k
    Po defaultu bi trebali i oni i tovari bit u 2.hnl
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Ne znam gdje steka, možda mi je ostao na beti, kak sam uzeo ono za preacsess pa mi zato ili sam na pola updateao
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    Ja imam save ovaj s dinamom od bete i B momcad je od druge sezone.
  • rokikaciga
    15.5k
    W4HP3PD.png

Teška borba.. 8 od 30 kola odigranih.
  • rokikaciga
    15.5k
    Jako sporo mi ide ovaj FM ali nekad me uhvati volja pa odigram 2-3 utakmice kad stignem

LjxdIlx.png

Dvije utakmice, dvije pobjede. Jedna teška borba u Petrinji protiv Mladosti uz taktički masterclass nakon 20-e minute kad sam vidio da curim u obrani. Druga utakmica je bilo betoniranje obrane protiv Ravnica a la Kova na Rujevici, samo kaj je moj napadač zabio taj jedan gol.

Igram od noge do noge i imam klasičan engleski par naprijed "little and large". Nabavio sam Kastratija za siromašne i mali dere guzove u 3.NL Centar. Ali ima Team Instruction koji se zove "Bypass press" gdje se traži dubinska lopta preko protivnčke zadnnje linije ako protivnik stisne moju zadnju liniju.

Primjer i gol protiv Ravnica

kbXVJ6d.gif
  • Filip85
    1.4k
    Gdje se može skinuti to da imaš niže lige od drugog ranga ? (1.HNL)
  • rokikaciga
    15.5k
    Nemam na ovom laptopu taj fajl do zadnje lige ali do 4 ranga imaš na cro-manager
  • Filip85
    1.4k
    Koji je najbolji recept za razvijanje mladih talenata ? Ok, znam da moraš imati dobre trenere za U19 momčad, ali osim toga ? Dali je bolje da najbolji juniori treniraju sa seniorima ili igraju za U19 ? Na internetu nalazim oprečne savjete, neki kažu da je bolje da ostanu sa juniorima, neki kažu da je bolje da dobiju makar 15-ak minuta seniorskog nogometa ?!

Pošto sam uvijek u "win-now" modu iskreno nikada se nisam do kraja posvetio tom dijelu igre...
  • Kruno
    1.5k
    Ako netko proba novi updejt, javite da li vrijedi instalirati.
  • Filip85
    1.4k
    https://www.youtube.com/watch?v=7UVo5P6kyA4

evo ideje za fifa update sejv. hnl repka na sp-u...
  • Crni86
    22.6k
    Franculina koji se danas spominje kao nase novo pojacanje, sam doveo za dzabe na saveu u nas dinamo i bio je solidan :smile:
  • OsamŠest
    7.8k

Ne spominje se Franculino, nego Júnior Brumado :grin:
  • rakurs
    3.1k
    Uf, kada bi se Franculino spominjao kao naše novo pojačanje, to bi bilo bolesno. Ali nešto si pomiješao, mi se povezujemo s Juniorom Brumadom.
  • Omake
    18.8k
    Do 18. godine ti je najbitniji trening. Onda minute. Igrica registrira minute kao match rating. Znači dovoljno ti je dati 15 minuta igraču po nekoj utakmici da bi zabiljezio match rating. Personality je najbitniji faktor. Što veći professionalism to će više i brže napredovat. Isto tako razlika između PA i CA. Ambition i determination utječu također, ali u manjoj mjeri. Dovoljno je da su preko 10.
    Ja uglavnom stavim 3 najtalentiranija igrača s dobrim personality u prvu ekipu kao dio rotacije i dam im po 20-30 minuta svaku utakmicu koju vodim 2 razlike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.