• fakin
    5.2k
    I koje boje ce biti sjedalice? Hoce li na istoku sa sjedalicama druge boje napisati Zagreb? Mislim da bi to bilo lijepo
  • pešća
    1.6k
    Kakve si slike vidio na predstavljanju stadiona takve ćeš kadrove gledat.
  • fakin
    5.2k
    I koja je boja sjedalica? Mislim da je ok da budu plave i bijelim sjedalicama na istoku napisati Zagreb.
    To je gradski stadion, plava je boja Grada Zagreba (mali omaž i nasem Dinamu), a bijelim sjedalicama ispisati ime naseg grada (kao mali omaž pjesnicima koji su igrali na tom stadionu)
  • Ljubo
    1.1k
    Je li realno da postavljaš ovako glupa pitanja? Kakve odgovore očekuješ?
  • fakin
    5.2k
    Pa pošto ovdje ima ljudi koji su radili na gradilištu možda su saznali ovo što me zanima
  • IstinaZaDinamo
    2.7k
    Ja mislim da ce biti sarene, a na istocnoj tribini ce pisati MOZEMO! kako bi nam se cijela europa mogla diviti na inkluzivnosti :razz:

Ajde molim te koristi google prije bilo kojeg posta.
  • fakin
    5.2k
    po ovome bit će svijetlo plave:

?auto=webp&fit=bounds&format=pjgp&height=1920&optimize=high&width=1920

iskreno ja bih više volio da su boje zastave Grada Zagreb:

CSV436-736x1024-min.jpg

možda je nekome ova banalna tema, ali došli smo do te faze gradnje kada je vrijeme da o ovom segmentu novog stadiona raspravimo.

ovo kaže chatgpt:

Prema dosad objavljenim službenim vizualizacijama i renderima, sjedalice bi trebale biti tamnoplave, uz manji broj bijelih sjedalica koje će tvoriti uzorak odnosno natpis na tribinama.

Za sada:

nije objavljen detaljan raspored svih boja ni konačan dizajn uzorka,
    tijekom gradnje nije bilo najava o promjeni boje sjedalica,
    vizualizacije Grada Zagreba i projektanta i dalje prikazuju kombinaciju plave i bijele.
  • Hnlovac
    6.7k
    Koja je poanta filozofiranja o boji stolica ako ćemo mi i kamere 99% vremena biti prisutni na stadionu kad je pun i stolice se ne vide?
  • fakin
    5.2k
    ovo bi odlično bilo ako bude tako:

sssssssssss.png
  • mali M
    10.1k
    Hahaha, o Bože kakva tema za ubiti nedjeljnju večer...
    Evo ja bi da ništ ne piše stolicama drugih boja i boli me briga koje će biti boje jer je to gradski stadion koji će koristiti više klubova, a ne Dinamov.
    Hoće li biti stolice nijansa mente ili terakota mi apsolutno neće značiti ništa u životu...
  • Doktor Kunić
    6.7k
    Čovjek je cijelu noć googlao koje boje će biti stolice. Skini ih! Nek niko me sjedi!
  • Mali Zeus
    21.6k
    Navodno se beton boja u zelenu boju, nijansa loga Možemo-a.

Mene zanima gdje će se na stadionu moći mijenjati žetoni?

Ovo pitanje me cijeli vikend izjeda i muči.
  • Masto
    1.7k
    nikakvim bojama, tribine i stolice će se senfom mazat
  • mali M
    10.1k
    Mene zanima gdje će se na stadionu moći mijenjati žetoni?Mali Zeus

Aaaahahhahahahahaha

nikakvim bojama, tribine i stolice će se senfom mazatMasto

Skoro sam umro od smijeha... Ak ste vi normalni...

Baš nam je sezona kiselih krastavaca! Kod konkurencije kaos, u transferima tišina, stadioni se rade, momčad trenira...
    DAJ NAM VIŠE NEKU TEKMU ZVONE!!! prijateljsku, uprava protiv čistačica, bilo šta!!!!
  • NKDZ86
    8.6k
    DAJ NAM VIŠE NEKU TEKMU ZVONE!!! prijateljskumali M

za 2 dana je na Maksimiru, izdrižite...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url