• Mr Anderson
    20.8k
    Brazil je postao luzerska ekipa, a ovaj cupka ko tetkica neka prije udarca, zato je i fulao.
  • GOAT
    8.8k
    Kako mi idu na k sa tim izvođenjem penala..
  • jp23
    4.4k
    Uveo bih pravilo da ako golman mora biti na crti nonstop, da izvođač ne smije ni u kojem trenutku usporiti prilikom izvođenja.
  • austrijanac
    12.3k
    Jel mi mora Viki nedjelju navecer unistit. Bozji dan, ja debila moram slusat.
  • Thor
    3.3k
    mali Covic im je danas pokazal kak se puca penal :love:
  • fakin
    5.6k
    Lik urla na svako dodavanje i ubacaj brazilaca, a obranu penala je komentirao tonom kao kad Hrvatska primi gol
  • Sibirski plavac
    9.7k

Uvijek može gore. Zamisli da u LP jednom izvučemo Liverpool i on komentira...
  • Blueshadow86
    5.3k
    Kako mi na jetru ide to zastajkivanje kod pucanja penala. Svakakve gluposti mijenjaju kod nogometnih pravila, samo ne mijenjaju ono što bi stvarno trebali.
  • Thor
    3.3k
    onda ga ziher ne bi slusali,bili bi na stadionu :starstruck:
  • rokikaciga
    16k
    Sjećam se kad su uveli to pravilo da golman ne smije sa crte, ja sam bio revoltiran. Eventualno sam se prilagodio i počeo sam braniti penale pola metra unutar gola i izletit na izvođača penala i uvijek mi je stopalo bilo na crti ili unutar gola. Začuđujuće puno penala sam skinuo, očito napadače zbuni što se golman kreće kao manijak UNUTAR gola.
  • NitkoBitan
    37.8k
    Ovaj sudac je zavrsio obrazovanje po posebnom programu. Zivi od 18. godine u Texasu a frflja engleski :monkey:
  • hardek
    11.1k
    Bilo je nekih šansi, ali po meni teško razočaranje od utakmice. Brazil se postavio kao Tunis, a Norveška ne zna di goni. Sve šanse Brazila došle su iz pogrešaka Norvežana
  • Carmichael
    767
    Odegaadd zasad baš loš. Ne može ti živu loptu uhvatit u ovoj situaciji.
    A 5 minuta prije iz slične situacije nije ni uspio puknut
  • DrRatoljub
    1.2k
    O ovome ce Norvezani pricati godinama da su fulali.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Meni kao neutralcu odlična utakmica. Golmani na nivou.
    Jedino što mi je minus, ali koji se konstantno provlači iz utakmice u utakmicu i godine u godinu su ova mrtva usporavanja i zastajkivanja kod penala.

Ako već hoćete uvozir i primjenjivat nova, dobra(recimo ovo za ozljeđene, 3D tehnologija i izovđenje out-a u 5 sekundi) i glupa pravila(npr.senzor) onda uvedite pravila da se 11erac automatski poništaje prilikom zastajkivanja i usporavanja.

Što se tiče ove situacije sa Balogunom, direktno pišanje po nogometu, umalo nogu slomio čovjeku. Samo meni je u glavi da je isto radi nekog crvenog i Ronaldo trebao propustit utakmicu sa Kongom, isto radi nekog crvenog u tipa kvalifikacijama, pa da mu je "oprošten" i da je uredno nastupio.

Sve u svemu, toliko o jednakosti, nogometu za sve i o "isti smo svi pred zakonom".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.