• blueslavonija
    398
    ok, rekli smo svako svoje i ja to poštujem . modrić će valjda sad u mirovinu pa ćemo vidjeti kako će ekipa reagirati.
    nego..ovo sam te pitao jer sam igrao nogomet +20 godina i vidio sam xy puta mangupe kojima trener, a kamoli neki suigrač, nije mogao zabraniti neku akciju izvan sustava koji je zacrtan po defaultu. onda kad naprave nešto wow poslije ih se uz psovku trenera potapše i namigne.
    baš ti mangupi su većinom bili bolji od nas prosječnih , ekstra talentirani, drski na terenu i otišli vrlo brzo za nk osijek igrati :)
    ali da se ne raspravljamo u nedogled ja ću završiti. pozz
  • mlinchica
    6.6k
    Kaj nije i Raketa bio nezadovoljan u repki jer se morao podrediti Luki i nije mogao igrati ono kaj mu je najbolje odgovaralo?
  • Ljubo
    1k
    kolege su se možda krivo izrazile, nije nitko nikoga kočio jer je Modrić bio jedan od najboljih veznjaka na svijetu zadnje desetljeće. Kolege su samo htjele poentirati na to da zbog te činjenice Mateo nije mogao biti najbolja verzija sebe kada smo imali boljeg igrača nego će to Mateo biti i to nitko ne spori. Ali nogomet igraš samo sa jednom loptom i samo jedan vezni u našem sustavu može diktirati tempo igre. I nećemo ništa komentirati u budućnosti jer će Mateo pokazati da je klasa koja može dostojno zamjeniti Modrića kao lider i samo budala u to ne vjeruje.
  • Jos-Optimus
    11.5k
    evo, kao što vidiš, to je po nekima nemoguće, jer ako valjaš onda ih samo sve staviš na teren i to je to. Zato je Brazil 2006 i osvojio naslov. Dobra je stvar što je Kova fakat cool lik koji je svjestan Lukine kvalitete i prihvatio je svoju ulogu...sad, koliko ima želje u ovim godinama povući ekipu...nadam se da ima.

mislim, po meni je to već i pokazao, on ima isti problem koji je i Luka imao, sere mu se da dodaje prvom do sebe i te gluposti, a bez njega smo upola slabiji. Ima on već godina i ozljeda, to mi je jedina sumnja
  • Ljubo
    1k
    vidio si na ovoj zadnjoj tekmi da itekako ima volje, uz njega, Baturinu i Sucica opet ćemo imati jednu od najboljih veza na svijetu.
  • Doktor Kunić
    6.7k
    znači ako kažeš da je luka modrić top topova, zlatna lopta, naš najbolji vezni igrač u povijesti , onda si ti s njim u intimnom odnosu ?
    toksično kolega i to vrlo.
    blueslavonija

Izgleda da i ti imaš problema sa razumijevanjem. Ajde molim te okani me se sa tim patetičnim izljevima zaljubljenosti. Optimus ti je sve lijepo objasnio
  • blueslavonija
    398
    " Ajde molim te okani me se sa tim patetičnim izljevima zaljubljenosti. "
    jel sve ok u vugla sinko ? jbš mi sve ne mogu ni dešifrirat što si napisao :)
    sve je prekrasno objašnjeno, u pravu si. da nema modrića kovačić bi u repki i svim klubovima gdje je igrao bio key player koji zabija odlučujuče golove :rofl:
  • Gringo
    1k
    Prijateljska Dordrecht - Feyenord 0:6
    Ivanušec ni na klupi
  • Omake
    18.6k
    Anes Krdzalic potpisao za novog/starog španjolskog drugoligaša Tenerife.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.