• Olmic
    5.7k
    Znaci na njega ozbiljno racunat od sredine 8 mj u idealnim uvjetima
  • Mr Anderson
    20.2k
    Znaci na njega ozbiljno racunat od sredine 8 mj u idealnim uvjetimaOlmic

Taman tada počinje 1. NL.
  • Yovitssa
    1k
    I koji su uvjeti kupnje na kraju? Vidim da se negdje spominje buyback klauzula, a negdje samo bonusi...
  • ElDorado
    12.1k
    Koliko shvatih nema fiksnog buy backa neg neka vrsta matchiranja najbolje ponude kao pravo prvokupa. Ali to je u ovom trenutku stvarno najmanje bitno.
  • scooniepenn
    6.9k
    Slazem se za u ovom trenutku, ali za 2 godine ako se bude razvijao kako se nadamo to moze biti transfer od 20+ pa neka se Barca nadmece. Buyback od 10 zvuci top, ali moze potencijalno biti pusiona.
  • Nine9
    220
    nije ni 10 loše a ovo će nam bit još jedna vrhunska reklama da smo odličan razvojni klub. Sam nek se on razvije dobro i uz Domingueza to postaje već ozbiljna suradnja.
  • Orc123
    16.1k
    Ako nam najveca briga to sto bi mogli zaraditi samo 10 mil eura onda mi problema i briga nemamo i necemo imati hhaha....
  • scooniepenn
    6.9k
    Nije upitno bih li prihvatio 10 ako nije bilo druge opcije. Pricamo sto je bolje naravno. Po istom principu da je Como drugacije mogao dobiti Paza sigurno bi prihvatili.
  • ElDorado
    12.1k
    Lik jos sekunde nije odigrao a vi bi ga vec prodavali. Dajte
  • scooniepenn
    6.9k
    Ako se na mene referiras, vrlo sam jasno napisao kada bude odlazio za 2 godine. Sto se mene tice neka bude i 3, jer ako dosegne razinu koja se ocekuje to je realno maksimum. Za igrace kao Rodriguez znas da ce otici i zelis da to bude kad je vec neminovno za sto vise. S druge strane, Misice, McKenne i Orsice zelim da uvijek budu nositelji i okosnica mocnog Dinama.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube