• blueslavonija
    397
    https://www.sofascore.com/hr/football/player/luka-modric/15466#tab:career
    https://www.sofascore.com/hr/football/player/luka-modric/15466#tab:career
    možda na ovaj način još jednom objasnim što želim reći. ukratko, modric je bolji nogometaš u primer time bio od kovačića. modrić nije kočio kovačića da se "razmaše" i preuzme reprezentaciju, kako smo i započeli ovu prepisku. nitko normalan ne spori da je kova svjetski igrač ali ja sam pitao tko ga je kočio u tim klubovima da preuzme glavnu rolu. on sam jer je "nedorečen" igrač .
    imam dojam da vi smatrate da ga ja vrijeđam ili podcjenjujem. baš suprotno ja ga volim od debija protiv dragovoljca na kranjči (ako dobro pamtim). jednostavno ne volim takve izjave da mu je kriv ovaj ili onaj da se ne razmaše do kraja i pokaže.
    btw. i modrić je povučeni kreator kao i kova, gradi napade i nije mu zadaća zabijanje golova.
    ugodan dan ekipa :)
  • Zagi
    18k
    Da, nije tako dobar kao Modrić. Ne mogu svi osvojiti zlatnu loptu.
    Ne znači da je nedorečen ili kaj god.

Nego kaj nego ga podcjenjuješ. ISto tak su Modriću lijepili etikete.
    Lijepili bi i danas ali je malo teže nakon zlatne lopte i kaj 5-6 osvojenih liga prvaka.

Budu za par godina, ne brinem. Kada iskoči neki novi , jako dobar pa krenu usporedbe.
    Mmm, nije taj Modrić baš bio nekaj. Gle golove i asistencije , tanko je to ...
    Nekak mi je bio ... nedorečen
  • Jos-Optimus
    11.5k
    Pa koči ga Modrić, ne radi to namjerno, ali igraju istu poziciju i Mateo igra najbolje kad Luke nema ili kad se Luka makne na zadnjeg veznog
  • Frizura Robija M
    592
    Kova je link-up igrač i takvima je zadatak da kroz kratke pasove ili dribling dovedu loptu do 30 metara gdje onda nekakav De Bruyne da završni pas, a neki Halland zabije gol.
    Ulogu koju ima obavlja vrhunski.
    Zagi

Vidiš tu je meni problem s njim jer se na kraju ograničio na samo to, a kroz karijeru pokazao potencijal za više, ove završne segmente koji bi ga učinili zaokruženim na najelitnijem nivou. Da je radio više na tim stvarima imali bi igrača odluke. Ovako kao da imamo basic verziju Kove (koja je vrhunska) jer nismo platili premium sa dodacima (koja čini razliku na najvišem nivou).

Tako da razumijem što kolega želi reći kad kaže nedorečen. Ništa loše već samo da smo mi neki vjerovali da ima kapacitet za više jer je naznake pokazivao, a nikad to nije dostigao.
  • Nolifer
    15.3k

Kako ga Modrić koči, ako igraju u 4231? Jer da je tako kako ti veliš, nebi zajedno igrali u paru kao dva zadnja vezna
  • Jos-Optimus
    11.5k
    pa koči ga njegova prisutnost, Luka je taj koji ima ključeve igre. Ne razumijem što ti nije jasno, Mateo se razmaše kad je on TAJ, što je i logično, ovako samo sekundira. To ne znači da je to bilo loše za repku nego da se Mateo prilagodio
  • Zagi
    18k
    Kova i Petar Sučić bi trebala biti dobra kombinacija na papiru.
  • Nolifer
    15.3k
    pa koči ga njegova prisutnost, Luka je taj koji ima ključeve igre. Ne razumijem što ti nije jasnoJos-Optimus

Ajd, da si pijan, shvatio bi da si to napisao u pijanom stanju, al mrtav ozbiljan to napišeš i ideš uvjeravati ljude tako, buraz nekaj tu ne štima. Jer da je tako, nebi igrali u paru i nebi bili tandem. Daj se stvarno uozbilji i razmisli prije nego što pritisneš post comment, jer nit je ovo činjenica niti argument.

Jel ti je to osobno Mateo rekao i saznao si iz prve ruke ili?
  • Doktor Kunić
    6.7k
    Ajd, da si pijan, shvatio bi da si to napisao u pijanom stanju, al mrtav ozbiljan to napišeš i ideš uvjeravati ljude tako, buraz nekaj tu ne štima.Nolifer

Shvatili smo da si u intimnom odnosu sa modrićem pa i nisi baš objektivan.

Jer da je tako, nebi igrali u paru i nebi bili tandem.Nolifer

Ovo si vrhunski napisao, još kad znamo koji trenerski mag ih stavlja, jasno je sve
  • javolimtebejako
    5.6k
    otkad mu je papastrumf napisao da razmisli prije nego stisne post comment, majstor stalno to pise drugima :lol:
  • Nolifer
    15.3k

A kad nekaj napišem, eno tebe vječiti kontraš i pokušavaš se kaj narugati drugome? Imaš 15 godina ili?

Shvatili smo da si u intimnom odnosu sa modrićem pa i nisi baš objektivan.Doktor Kunić

A ti si kao objektivan pa im držiš štangu il kaj?

Čemu ovo sad?
  • vjeko1701
    25.9k
    Ajd, da si pijan, shvatio bi da si to napisao u pijanom stanju, al mrtav ozbiljan to napišeš i ideš uvjeravati ljude tako, buraz nekaj tu ne štima. Jer da je tako, nebi igrali u paru i nebi bili tandem. Daj se stvarno uozbilji i razmisli prije nego što pritisneš post comment, jer nit je ovo činjenica niti argument.

Jel ti je to osobno Mateo rekao i saznao si iz prve ruke ili?
    Nolifer

Ne mogu biti dva vozača za volanom. Uz Modrića na terenu, Kova je uvijek suvozač. Preklapaju im se uloge i obaveze na terenu a ima samo jedna lopta.
  • Nolifer
    15.3k

Pa vidjet ćemo što budućnost nosi. Vjerujem da će bit sad smjena ove generacije i da će Kova imati priliku biti nositelj ove nove repke. Da su smetali jedan drugome na terenu po ovoj raspravi, ne vjerujem, jer je na terenu bilo drugačije i uvijek ih se stavljalo u paru i smatram da su si bili prijatelji, a ne neprijatelji na terenu, kako ih se sad želi prikazati i da je Modrić kočio Kovačića.

Jedna je lopta da, ali koja sa senzorom ili bez senzora?
  • Jos-Optimus
    11.5k
    ne, nego ti tupiš i omalovažavaš i banaliziraš tezu da Kovačić nije mogao pokazati svoj najbolji nogomet jer je uvijek bio podređen Luki, to nije ništa uvredljivo za Luku, to je logično apsolutno svima, osim tebi. Uostalom, u periodu od 2022. je Kova naš najbolji igrač, bio je to u Kataru, a bio bi i sada da nije bio ozlijeđen. Igraju skupa Sorloth i Haaland, misliš li da je ovo najbolje što Sorloth može ili ne igra svoju ulogu zbog Haalanda? Nitko nije ljut, nitko ne igra protiv nikoga, to je normalan raspored uloga. Zašto bi Kovačić bio ljut na Luku, wtf? Čovjek se bio podredio najboljem veznom svijeta, ali on to više nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.