• Pacho
    19k

Nije lako kad si magnet za zene. Svatko nosi svoj kriz
  • don
    20.4k
    dobro rečeno od Brune Marića
  • Mulec86
    493
    Ivkoviću je HRT dao žene, a nama pretplatu. I još ga moramo gledat. Nekom je život majka, a nekom maćeha.
  • podravskimodrikibicPMK
    275
    Hodoba komentira Argentina-Zelenortski otoci, hvala ti Bože :pray:
  • Dzoni
    6.5k
    Bubista ne dobiva dovoljno zasluga i pohvala za ovaj uspjeh Cabo Verdea. Odlično je postavio svoju momčad u svakoj utakmici
  • Sibirski plavac
    9.5k
    He has done it again...
  • GOAT
    8.5k
    Ovaj patuljak ima najlaksi moguci put do finala a mi moramo prolazit pakao
  • tp1997
    2.9k
    I gotova utakmica
  • Niko1986
    7.5k
    Kako ide najveći ikad!
  • IstinaZaDinamo
    2.6k

Jesu oni krivi za rezultate u drugim grupama pa se tako poslozilo? Mogao je isto tako sad igrati protiv urugvaja ili spanjolske ali jbg.

Mi smo mogli imati Kongo da smo bili prvi u grupi, tko nam kriv.
  • GOAT
    8.5k
    Jos sam uvijek salty zbog tekme pa serem po Argentini ako ces iskreno

Svejedno imaju lagani put
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Mi smo mogli imati Kongo da smo bili prvi u grupi, tko nam kriv.IstinaZaDinamo

A ja baš imam osjećaj da smo išli na Kongo ili nekog takvog da bi nam igra bila slična kao protiv Paname, blijeda, nekakvih 1 0 i onda strepnja do kraja, Rekao sam na početku turnira, mi se "palimo" na ove velike i igramo solidno s njima, a protiv ovih slabijih ti oči krvare od lošeg nogometa s naše strane.
    Na kraju krajeva i Englesku je spasila individualna klasa Kanea i onaj promašaj Kongoanskog zicera za 2 0.
  • tp1997
    2.9k
    Najviše pogodaka kod rezultata 0-0...koje još podatke neće izmisliti da nam ispriča o Messiju, najviše puta kopao nos prilikom ulaska u zadnju trećinu?

Na stranu rasprava Messi-Ronaldo, na stranu Messijeva veličina koja je neupitna i čovjek je legenda nogometa, ali jebeš mi sve ne razumijem svršavanje na njega na ovom turniru.

Kakvim velikanima trpa, uf...Cape Verde, Jordan, Alžir...najjači protivnik Austrija koja skoro ni grupu nije prošla. I Wilfried Kanga bi skupio bar 4 komada u takvoj ekipi i protiv takvih protivnika (na stranu da pet od sedam zabijenih golova nije trebao niti zabiti jer mu se naravno prešutio crveni karton protiv Alžira).

Točno ono što je Miro jučer pisao za Modrića i Perišića kako mediji (a i općenito diskurs) kroje sliku oko igrača vrijedi za Messija.

Vidjet ćemo protiv prvog ozbiljnijeg protivnika.
  • jp23
    4.2k
    Cape Verde ajmooo
  • ShanKu
    2.2k
    Idemoo otoci! :fire:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.