• Mr Anderson
    20.2k
    Popović sjebao sve kaj je mogao sjebati. Prvo, bezveze mijenja golmana, uvodi nezagrijanog Ryana, a onda ko šećer na kraju odredi da pucaju hodajuće drvo i klinac od 18 godina.
    Jedino mi drago radi Salaha.
  • KtcGoat
    6.4k
    Jel se ovo Vale skoro rasplakala
    Edit:I ja bi da Sapit sjedi pored mene 40 dana hehe
  • Dendle71
    474
    Popovic se ipak malo preracunaoKtcGoat

Nije mi jasno zasto nije ostavio Beacha! Tip je odbranio odlicnu tekmu. A ovaj Ryan skoci prije nego izvodzac dođe do lopte.
  • Pacho
    19k
    Steta. Nadajmo se da Argentina zna kako s jihadistima.
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Nadam se da će Vozinha izludit Argentince kao i Španjolce i skrumpat svoje do penala.

Iako, realnije je rutinska pobjeda Argentina.
  • lukaoj
    332
    Stvarno ne kuzim da igraci koji nisu dobri u izvodjenju penala idu visoke penale pucati, vec imamo cijeli niz, Tah, sad ova 2 australca, onda Talijani protiv BiH...
  • Gringo
    1k
    Davno je Los rekaoZG plavi 01

Los je exceličar koji je bio oslobođen tjelesnog u školi.
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Ne kužim zakaj uopće razne ekipe uvode stopere da pucaju penal među prvih 5 izvođaća. To mi je kao kad u završnici košarkaške tekme centar gađa bacanja ili da ti odlučujući sedmerac u rukometu puca pivot.
  • marcio amoroso
    51.7k
    Popović sjebao sve kaj je mogao sjebati. Prvo, bezveze mijenja golmana, uvodi nezagrijanog Ryana, a onda ko šećer na kraju odredi da pucaju hodajuće drvo i klinac od 18 godina.Mr Anderson

Upravo ovo sam mislio napisati. Rijetko debilni potezi trenera.
  • lukaoj
    332
    a gle sigurno da tu postoji neki interni dogovor. Zamisli da za 5-6 godina mi razvijemo golmana boljeg od Livija te Livi postane njegova zamjena, normalno da ces uvest Livija za penale. Ja ne znam stvarno kako Ryan i Beach brane penale, ali sasvim je moguce da je Ryan dobar za branjenje penala.
  • über alles
    2.9k
    Ovaj ivkovic je degutantno glup covjek.
  • Mr Anderson
    20.2k

Šteta kaj su kratko pričali o raspucavanju penala na Egipat:Australija, siguran sam da bi s gledateljstvom podijelio (po 101. put) anegdotu kak je Maradoni obranio penal.
  • KtcGoat
    6.4k
    Ivkovic:Ako si zadovoljan za zenom, ne trazi drugu zenu

Brat ocito nije bio zadovoljan
  • jp23
    4.2k
    I to ne jednom, već dva put!
  • Dzoni
    6.5k
    Zanimljivo da baš on priča o lojalnosti jednoj ženi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.