• marcio amoroso
    43.1k
    To je taj Mijić iz Međimurja vjerojatno.
  • Carrasco
    6.3k
    Da, došao je na probu.
  • deda
    38.3k
    Donedavni kapetan Hrvatskog dragovoljca, vodeće momčadi Druge HNL, 25-godišnji vezist Mate Crnčević, novi je igrač Dinama. U proljetnoj će polusezoni pojačati drugu momčad plavih pod vodstvom trenera Ivana Preleca gdje će svojim iskustvom, liderskim crtama, ali i vidljivom emocijom prema plavoj boji, biti snažna potpora mlađim suigračima.
    Crnčević se zapravo, vraća u klub iz kojega je otišao još kao junior. Svojedobno je kao daroviti mladi nogometaš došao iz Metkovića u Dinamovu školu, a u mlađim je uzrastima nastupao i za hrvatsku reprezentaciju u kategorijama od U-15 do U-17. U sezoni 2016/'17. igrao je na vinkovačku Cibaliju u Prvoj HNL.
    – Jako sam uzbuđen i sretan što sam se vratio u svoj Dinamo. Poznato je da sam veliki navijač maksimirskog kluba i svoju ljubav, strast, borbenost i emociju želim prenijeti i na teren. Zahvaljujem klupskim čelnicima na povjerenju i angažmanu, a isto tako želim opravdati i njihovo povjerenje. Jedva čekam obući plavi dres – istaknuo je povratnik Crnčević.
  • Beowulf112
    390
    Kakav je igrac ovaj novi gyamfi?jel stvarno pokazuje naznake da bi moglo biti nesto od njega ili su to novinarske patke?
  • deda
    38.3k
    Nitko ga nije još vidio uživo
  • Nolifer
    11.8k
    Par snimki sam pogledao, vidi se da je brzanac, krade lopte, dobar dribler, više ofenzivni nego zadnji bek, samo da ga slava ne lupi i dobro bu sve...
  • Eduardo
    24.8k
    Opet danas dobili Intera - GOLOVI!

Marin je tu i 7 je ponovno njegova.
  • deda
    38.3k
    To je tekma od jučer
  • Eduardo
    24.8k
    :groan: :blush: friški sažetak pa rekoh igrali opet :sweat:
  • Carrasco
    6.3k
    Jel može Ćuže igrati za drugu momčad?
  • deda
    38.3k
    Zašto ne, mada mislim da bi njemu bila bolja posudba, a ne druga liga
  • Carrasco
    6.3k
    Odigrao je 6 utakmica u prvoj HNL ove sezone pa sam mislio zbog toga da ne može... pobrkao sam lončiće malo :rofl:
  • Carrasco
    6.3k
    Ove godine bi mogli imati brutalan vezni red u juniorskoj Ligi prvaka... Marin - Duvnjak - Julardžija - Krizmanić - Šaranić. Na klupi Vasilj, Baturina, Vukotić... i možda sam još nekoga zaboravio.
  • deda
    38.3k
    Sumnjam da će Marin ostati. On sigurno ide na posudbu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.