• User123
    101
    sve ti je kut iz kojeg gledas. Prvo to je polomljen igrac koji ima visok plafon i zato ga dovodis. Ako ostvari taj plafon a dobijes tih 5 milja nisi neki spektakal od posla napravio. Drugo, moze ne uspit, tu svakako riskiramo, al je drugaciji rizik u odnosu na potencijalni dobitak jel. Trece sto dosta ljudi zaboravlja, igranje u prvoj momcadi dinama vrijedi i ako to vrijeme das njemu neko ga gubi poput lisice ili nekog drugog igraca, tako da i to treba uzet u obzir. Puno igraca bi krv i znoj dali za priliku u ovakovom Dinamu i ako mali ispadne flop uzeo je priliku nekom drugom, kao i Cordoba na primjer.
    Ponavljam, vjerujem da ce mali biti nase najjace krilo i nadam se da otkupne klauzule nema jer mali je jaci potencijal od Domingueza i to dosta.
  • Paggini
    89.2k

Pa možemo gledati i ovako - Barcelona je svakako sa svojih 20% unutra, a imaš izbor 1.5 milijun bez buybacka ili 600k NA ČETIRI RATE s nekim buybackom.

E sad, mali je izrauban od ozljeda potencijalno, a mi financijski TRENUTNO ne stojimo Bog zna kako dobro. Uzmeš ga za milju i po, mali se polomi i dismo štasmo.

Ovako smo rizik smanjili maksimalno, doduše možda i potencijalni profit, ali svakako nećemo izgubit pare na malom
  • Sajla
    21.5k
    Nico Paz, Como, Real Madrid - prvotna klauzula je bila 9 mil eura. Dobro ti ljudi pišu, da smo dogovorili i 5 milja to je već profit i signal nekom trećem Daniju da je pametno doći ovdje.
  • User123
    101
    Pa Real je klub koji daleko najbolje pregovara i cijeni svoje igrace. U dealu za Paza su pojeli Como. Ovi im razvili igraca i za to platili 60 mln hahah
  • Sajla
    21.5k
    ajd pogledaj još jednom uvjete tog posla
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    a isto tako ako gledas iz kuta da uspije. Barca aktivira klauzulu. Mi smo em u plusu, em smo razvili jos jednog mladog igraca sto ce nam dodatno ojacat dionice kod dovodjenja mladih igraca u buducnosti. Nece nam ni olmo bit potreban sa svojim savjetima
  • Crni86
    22.4k
    Imamo koga boljeg da razvijamo na desnom krilu iz svoje skole ovog trenutka? Nemamo.

Platili decka 600keka to je nista.

Na kraju ni ne zbamo koliko iznosi otkupna. Sumnjam da je Zvone pristao na te neke kikiriki cifre. Na kraju i da je 5 miljkii, zaradili bi 4,5 milijuna plus to sta ce nam dani donijet svojim igrama.
  • CastAway1986
    5.8k
    Samo zdravlja a ostalo ce se sve posložiti..Sretno Dani !
  • User123
    101
    vidio sam ja sve, Real igraca od sto milijuna platio 9 milja i prodao za 60. I ak im se sprdne platit ce 80, sve poravnali kako njima pase.
  • User123
    101
    s ovim argumentom sw mogu sloziti, ali opet stvarno se nadam da nema otkupne ili ako ima da bude bar 10 mln
  • Dzoni
    6.5k
    Platili smo primarno igrača, ne skup znamenaka na papiru.
    I prvenstveno je pojačanje na krilu, gdje smo trebali pojačanje. Tako bi se i trebao tretirati. A kako će dalje po nas završiti? Ako bude dobar, možemo biti samo u plusu.
    Dobrodošao u najveći klub u Hrvata i šire
  • User123
    101
    sve stoji, ali uvijek treba gledati siru sliku. Vjerujem da Boban to i radi
  • Sajla
    21.5k
    i koliko bi Como zaradio na tome? zbrajaš li u to i utakmice koje je već odigrao i koje će još odigrati za njih?
  • Xpert1992
    676

Tak i ja razmisljam. Jer na kraju krajeva, nama treba krilo. Krilo smo i doveli. Ak mali bude odlican, ostvarit cemo bolje rezultate a to je i cilj kaj ne? :grin:
  • User123
    101
    Ok, a koliko taj igrac zapravo vrijedi? U trenutku kada se Anderson prodjae za 130 mln. Real ih je izigrao i to kao male majmune
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet