• Zg123
    3.7k
    Valinčić ima problem.s glavomJos-Optimus

To je tako kad imas idiota za menadzera, nadam se da ima nekog pametnog uz sebe da ga savjetuje da se rijesi tog lika
  • Jos-Optimus
    11.5k
    ma ovdje se vise islo u smislu da nije bas najostriji noz u ladici, a onda vjerovatno i menadzer moze lagano raditi sranja s njim
  • Ljubo
    931
    nemoj mi raditi to, tko će sada dočekati taj kraj mjeseca
  • Noel
    21.9k
    Te dresove sa imenima nikad baš nisam volio, pogotovo na dres Dinama stavljat imena. Najveća greška u životu mi je kaj nemam dres Dinama iz sezona dok je igrao Olmo sa imenom Danija Olma.

Za mene najveća legenda Dinama novijeg doba, možda i povijesti. Neznam jel više zaslužio status legende u dresu Dinama ili otkad ne nosi dres Dinama. To je nevjerojatno.

Dani ako čitaš Zonu i ovaj komentar, bit ću blago patetičan, daj mi svoj dres.
  • Crni86
    22.4k
    iznenađenja da se smrznemoJos-Optimus

Sta nam radiiiis, nije ovo humano :grin:
  • Jos-Optimus
    11.5k

Da, ne znam ni ja što točno, jer bih teško držao jezik za zubima:lol: ali ponavljam, čovjek koji zna je to potvrdio i to sa takvim uzbuđenjem da me strah i pomisliti. Ovo drugo su klasike, Hoxhu pokusavamo rijesiti, jako je nazivcirao Kovu i Bobana svojom reakcijom u prijateljskoj, glupim soliranjima.
  • SanctaSanctorum
    393
    Bome ak je ovo dosad bila kamilica i tek ćemo ići u jačanje momčadi, kaj nas tek čeka. Ne sumnjam da ćemo proć Thun, ostali su bez najboljih igrača, a nema adekvatnih zamjena. Uostalom, mi smo kraljevi kvalifikacija i nema straha ni od koga. Zanimljiva info, vidit ćemo kaj nas čeka.
  • rioda
    17.2k
    jako je nazivcirao Kovu i Bobana svojom reakcijom u prijateljskoj, glupim soliranjimaJos-Optimus

Znači nisam usamljen...

Btw. razočaran sam činjenicom da nijedan novinar još nije pisao o odlasku dr. Smodeka na liječnički pregled za Rodrigueza. Lani su svaki dan pisali "Smodek je u Sloveniji, a to znači da nema novih dolazaka..."
  • Mr Anderson
    20.1k
    ma ovdje se vise islo u smislu da nije bas najostriji noz u ladiciJos-Optimus

Iskreno, tak i izgleda, bez obzira kaj je naš. Od situacije gdje je jeo travu jer je bio presretan da je dobio priliku igrati za Dinamo, do toga da je u par mjeseci umislio da je novi Cafu i da treba igrat ligu petice.
  • Ljubo
    931
    ovo sa Hoxhom je očekivano jer je on nama dao svoje i vise nema napredak za nešto bolje. Tipa ko i Soldo u nekoj drugoj ekipi i ligi sa drugačijim stilom igre bi sigurno vise dao tako da se ne brinem ocemo ga prodati ili ne iako bi volio da to bude nakon Thuna jer inače ostajemo na Orsi kao jedinom lijevom krilu.
  • modri-kibic
    1.6k
    Valinčić ima problem s glavom,Jos-Optimus

Tabinass danas od prve minute desno
  • Sibirski plavac
    9.4k
    molimo se svi skupa da otresemo Thun, a onda slijedi show program i iznenađenja da se smrznemoJos-Optimus

A ako slučajno ne prođemo Thun, ima li i dalje tih iznenađenja? :meh:
  • Jos-Optimus
    11.5k
    onda se stabiliziramo, logično
  • Zagi
    18k
    Valinčić ima problem s glavom, — Jos-Optimus

Tabinass danas od prve minute desno
    modri-kibic

Sve to vidim kao korak bliže jedinoj logičnoj, a time i neminovnoj odluci...

Noa Mikić u prvoj.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.