• Mr Blue
    4.9k
    Sluša se radio cijelo jutro, sad smo već neko vrijeme na dvoznamenkastoj brojci slušatelja.

Epizode podcasta su super ideja!
  • criticus
    8.4k
    Epizode podcasta su super ideja!Mr Blue

Veliki problem ovoga je što se onda miče ta barijera jel nešto klupsko ili samo navijačko. Mislim na to da onda kritika stvari u klubu, ne samo sportskog sektora postaje praktički nemoguća. Zamislite epizodu u kojoj se govori o smjeni trenera da se emitira na klupskom radiju nakon utakmice protiv Istre... ne ide.
  • Mr Blue
    4.9k
    Jest, ima smisla što pričaš :up: Ali možda neki dijelovi razgovora s gostima tipa Marić, Nauković, ili neki novi gosti kad budu, osobe iz kluba. No da, razumijem dilemu.

Neke vijesti i izjave trenera/igrača baš nedostaju za potpuni radio osjećaj.

Ruku na srce, ekipa iz kluba je na mala vrata progurala radio, a mi bi umjesto prsta odmah cijelu ruku. Samo polako dečki, razvijajte ovo i radite u miru, bit će to super.
  • Dzoni
    6.5k
    Bilo bi dobro kad bi se malo izreklamirao ovaj web radio na društvenim mrežama, bilo bi više slušatelja od trenutnih 13. I bilo bi lijepo da se malo raširi repertoar pjesama, pogotovo stranih.
    Valjda sam već 5 puta poslušao The Prodigy
  • prefontaine
    9.7k
    I neka promijene naziv jinglea s Gabijem i Morisom. Nije Valenčić nego Valinčić.
  • Hnlovac
    6.6k
    i malo više žanrova
  • Dzoni
    6.5k
    Nije to toliko problem, vjerujem da se išlo na urbanu spiku sa odabirom pjesama. Problem je što su stalno iste pjesme.
    Ne znam tko uređuje mix, ali valjalo bi malo proširiti izbor pjesama
  • Šteco
    1.8k
    Od kud vam te brojke o broju slušatelja? Ja na webu samo vidim player. Nisam u uredu da malo istražim bolje, ali budem sigurno kasnije ili sutra testirao.

Mislim da još testiraju sve i da prilagođavaju sadržaj, da zato nisu ni promovirali. Ne treba promovirati dok ne bude konačan proizvod, jer bi moglo dosta ljudi probati, ne sviđa im se na prvu, kasnije ni ne žele testirati kad bude završni proizvod, jer im na prvu nije legao, a razlika nebo i zemlja. Tak da, samo neka oni to poslože kak spada i lagano promocija.
  • Sajla
    21.4k
    Od kud vam te brojke o broju slušatelja?Šteco

kad pokreneš radio, klikni na to još jednom i dobiješ ovo:

7-QCO-WMz-Qb6vy-Pylc-E-ypg.png

ili jednostavno stavi https://gnkdinamo.hr/hr/radio u favorite :)
  • Šteco
    1.8k
    Fala, otvarao sam na mobitelu, gdje drugi "klik" ugasi radio, pa me nikad na taj page nije prebacilo. Tnx, spremljeno.
  • skener
    8.7k
    Bilo bi dobro kad bi se malo izreklamirao ovaj web radio na društvenim mrežamaDzoni

Čita se Zona u klubu i uvažava mišljenje
  • BBBaranja
    4.9k

Rezultat je 48 slušatelja trenutno :up:
  • BlueNinja
    378
    55 je rekord :wink:
  • Dzoni
    6.5k
    Na 75 slušatelja smo, ajmo bar do 100 za početak
  • Paggini
    89k
    Predlažem SEBE, @Sajla @über alles @DiddyGuela @puxigadjurdja @javolimtebejako da volontiramo i zakuhamo malo atmosferu dRadia
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.