• Mali Zeus
    21.6k
    ma znam al znojim se svejedno lol kao da se ne čuva, još ako stanem u virtualni red za kupovinu i onda do kraja reda ne budem imao novaca, tog me najviše strah, a događalo se većPaggini

Ako ti ne dođeš do godišnje treba organizirati prosvjed ispod zapada.
  • Paggini
    89.4k
    Ako ti ne dođeš do godišnje treba organizirati prosvjed ispod zapada.Mali Zeus

to bi bio poraz kluba prije svega
  • Mali Zeus
    21.6k
    to bi bio poraz kluba prije svegaPaggini

@fakin će donijeti baklje.
  • duksy
    640
    Dodaj još dvije :cool:
  • NB86
    17.5k
    Tek sad krenuo kupovat godisnju i nema mi stare u aplikaciji vise i nemam barkoda za produzit, a na fizickoj ne pise barkod
  • rioda
    17.3k

Uključi kameru na mobitelu i skeniraj barkod na fizičkoj, prikazat će ti se broj godišnje
  • Sajla
    21.5k
    trebao bi vidjeti broj kad mobitelom skeniraš qr kod sa fizičke kartice
  • NB86
    17.5k
    Hvala braco
  • mensi
    41
    Zna li netko zašto mi javlja grešku kada upišem broj godišnje ulaznice?

Napišem broj kako ste gore objasnili i ne prolazi...
  • dzno
    31
    Probaj otic na stranici na godisnje (nac svoju godisnju) i onda direktno copy/paste okomitih brojeva koji se nalaze uz barcode. Zatim upises datum rodenja i kliknes popuni ostale podatke. Ako je idalje greska onda najbolje email na pa da oni pogledaju gdje bi mogao bit problem.
  • mensi
    41
    Ne funkcionira...
    Probao upisati i skenirani QR kod, i kopirani kod sa zadnje utakmice u aplikaciji, i svašta nešto ali ne prolazi.
    Poslao sam mail pa se nadam što bržem odgovoru. Imam godišnju već nekoliko sezona i stvarno je nebi volio sad popušit.

U svakom slučaju hvala na pomoći.
  • blue heart 72
    3.6k
    Kakva je procjena, bu išlo kaj u slobodnu prodaju?
  • lukaoj
    332
    pa sigurno bu nekaj ostalo, mislim da je nemoguce da bas svi obnove
  • vukyxd
    51
    za sve koji imaju ovakav problem, ulogiraš se prije kupnje i onda ti ponudi opciju "popuni mojim podacima".
  • mensi
    41

Čini mi se da je meni problem što na godišnjoj ulaznici između dva prezimena imam crticu, dok na članskoj crtice nema, pa onda sustav ne prepoznaje da je ista osoba vlasnik godišnje i članske iskaznice.

Poslao sam mail i članstvu i dekodu, ali odgovora još nema. Stvarno se nadam da će se ovo uspjeti riješiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.