• Paggini
    89k
    600k u četiri rate za Danija Rodrigueza

Napokon radimo drugim klubovima ono što nama rade desetljecima :heart:
  • Jurki
    26.4k
    Low risk - high reward.

Nakon kaj se oporavi, polako druga ekipa i kroz godinu dana mozemo imati top krilnog igraca. Odlican posao. :clap:
  • mali M
    10.1k
    kaj ništ ne spomunju buyback klauzulu? jel je ima i kolka je ako je ima?
  • KristijanHR
    355
    Kakvo je stanje s Danijevom ozljedom, kad ga se može očekivati na terenu?
  • Laugreano
    5.6k
    Napisali su da ce konkurirat krajem kolovoza.
  • Paggini
    89k
    Ima i jedna zanimljivost: najviše upita ima za - Ivana Nevistića! Prema onome što smo saznali iz naših izvora, vratar Modrih ima čak tri konkretne ponude, pa će se vjerojatno taj vratarski transfer uskoro i dogoditi.

Isto da ne prođe ispod radara
  • Masto
    1.6k
    ako se ne varam romano je napiso da ce bit
  • Kujtim Shalla
    9.8k
    Postali smo jebački klub kako brat @Pagginižeka. Sunce ti napali dva jebena igrača , onog ćifuta i Danija i dovodimo jednog za jebeni kikiriki. Pa ja meni dao ni jednog juniora ispod 600 milja a mi dovodimo potencijal za zaradit 10 puta više a može nam popuniti one krilne pozicije uz to je još klinac . Bravo bravo i bravo klubčino.
    "I have a good feeling about this place " Indiana Jones,The last crusade
  • Jurki
    26.4k
    Peric - out
    Rpg - out
    Radeljic - in (free)
    Orsic - in (free)
    Rodriguez - in (600 keka dzabalane)
    Nevistic - 3 ponude :pray:
    Mmaee - ?
    Livi - nadam se trajni potpis.

Jos se rijesiti Mmaeea i potpisati Livija.. mozemo reci prijelazni rok kakvog ni sami nebi skicirali.
  • mali M
    10.1k
    Ima i jedna zanimljivost: najviše upita ima za - Ivana Nevistića!Paggini

meni je to bilo očito iste sekunde kad smo produžili sa Zagorcem.. Mada smatram da je to katastrofalan potez, jer zbilja apsolutno nemogu razumjeti da smo opet produžili al eto.. Imamo Filu, malog slovenca i ako ne dođe Livi vjerojatno netko novi.
    Nikako nemogu opravdati novi ugovor Zagorcu, ma kako god on malen ili simboličan bio.. Onda neka mu odmah daju ugovor za trenera golmana i bok.. ovo mi je baš bezveze... Onda mogu na još godinu dana dat i Periću ugovor.. isti mi je to drek...

romano je napiso da ce bitMasto

ovo mi je relevantno kao i da je Slobodna Dalmacija napisala.. zato i pitam ovdje dal netko zna
  • Filip Međimurje
    1.5k

Znaš ono kak se prije govorilo: "Dajte ljudi, ne ide to tako, nije vam to Football Manager da se tako lako kupovanje i prodaja dešavaju".

Mislim da je Boban sad to nekako promijenio i da sad mi svi na FM-u ne bi mogli to raditi kaj Boban radi.
  • Paggini
    89k
    meni je to bilo očito iste sekunde kad smo produžili sa Zagorcem.. Mada smatram da je to katastrofalan potez, jer zbilja apsolutno nemogu razumjeti da smo opet produžili al eto.. Imamo Filu, malog slovenca i ako ne dođe Livi vjerojatno netko novi.
    Nikako nemogu opravdati novi ugovor Zagorcu, ma kako god on malen ili simboličan bio.. Onda neka mu odmah daju ugovor za trenera golmana i bok.. ovo mi je baš bezveze... Onda mogu na još godinu dana dat i Periću ugovor.. isti mi je to drek...
    mali M

A mislim, gle - mi navijači to gledamo navijački, vidimo koliko igrač doprinosi na terenu i igra li ili ne igra. Uprava, treneri i ostali igrači vide i trebaju vidjeti sve ostale faktore koje igrač donosi u svlačionici i što znači drugim igračima, na treningu, na klupi, u slobodno vrijeme, što god. I da, kao navijač koji vidi njegov doprinos na terenu, složio bih se s tobom, ali ako uprava i ostali procijene da njegova prisutnost i mentorstvo vrijedi tih XY novaca, vjerovat ću im na riječ jer ne radi se o podmazivanju "zaslužnih" po zna se kakvoj šnjuri.

Mislim, nije ovo praksa Dinama, rade to i drugi klubovi jel. Nije mi to nužno loša praksa, a mislim da nas financijski neće koštati previše
  • Dzoni
    6.5k
    Još jednog veznog, zadržati Livija i ako bi se negdje otvorilo da nam sleti neka kapitalčina iz vedrog neba, nebitno na kojoj poziciji i što se mene tiče savršen prijelazni rok.
    Sviđa mi se što se počelo vjerovati unutarnjim rezervama više nego prije, a ako im se i ne vjeruje, ne ide se odmah u poklanjanje kao nekad.
  • mali M
    10.1k
    .
    vjerovat ću im na riječ jer ne radi se o podmazivanju "zaslužnih"Paggini

ma slažem se, nisam to ni rekao, nego mi nema smisla kad su tu još Fila i Žnudrl il kak se već zove i čekamo još glavnog golmana.. nemogu shvatiti onda potpisivanje 4 golmana, čak i petog dok Neva ne ode.. nelogično mi je skroz! A atmosferu može održavati i kao trener golmana bez problema.. al kužim kaj očeš reć...

Sviđa mi se što se počelo vjerovati unutarnjim rezervama više nego prijeDzoni

zato što su prije unutarnje rezerve bile nekakve trube koje nitko nije htio ili su (nekad) bile u krugu prve momčadi pod nekim blijedim isprikama i ugovorima.. sada sve više to liči na potencijale koji čekaju svoju priliku da se pokažu na velikoj pozornici.. zato će unutarnje rezerve biti još bolja stvar kad se posloži B momčad..
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Imamo Filu, malog slovenca i ako ne dođe Livi vjerojatno netko novi.
    Nikako nemogu opravdati novi ugovor Zagorcu,
    mali M

4 golmana na dvije ekipe nije previse
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.