• Fatos Beqiraj
    2.4k
    Mozda bude drugi lijevi stoper slj sezone, kao zamjena mckenni, a onda prodaja. Ne vidim neku ozbiljniju buducnost u nas
  • Sibirski plavac
    9.4k
    Kakav aplauz cijelog stadiona je čovjek dobio pri ulasku. :heart: Eh da je onaj udarac nakon kornera ušao, kakva bi to priča bila. Comeback of the year.
  • dzno
    31
    Pokraj zivog, zdravog i pripitog don Juana ne moze biti comeback of the year, ali stvarno šteta kaj mu nije ušo taj udarac, bilo bi mi drago da je zabio
  • fakin
    5.1k
    ne treba zaboraviti da za udarac kojim mu je livaja polomio koljeno nije suđen ni faul, a kamoli da je mesar dobio žuti ili crveni karton.

definitivno ga vidim kao 3. stopera iduće sezone.
  • Paggini
    89k
    ne treba zaboraviti da za udarac kojim mu je livaja polomio koljeno nije suđen ni faul, a kamoli da je mesar dobio žuti ili crveni karton.fakin

Pa nije ni bio faul, ušli su normalan duel, kakvih ima 100 po utakmici i Torrente je krivo stao
  • Efes Pilsen
    16.2k
    Nije mu Livaja kriv za ozljedu, ne znam odakle ti to?
  • fakin
    5.1k
    tebi ovo nije faul: https://youtu.be/kXqvtcCPJuc?t=258 ?

ovako visoko podignuti čepovi kopački? to je granično između žutog i crvenog
  • Fatos Beqiraj
    2.4k
    Lik je krivo doskocio, nema veze sa livajinim cepovima ne znam jel ga dirnio uopce
  • Paggini
    89k
    Ni taknuo ga nije
  • Orc123
    16.1k
    Normalno da ne volimo Livaju kao ni oni ni jednog naseg igraca ali budimo realni nema nikakve veze s ozljedom Raula koji btw. Jucer izgledao sasvim dobro.....
  • skener
    8.7k
    Torrente se oglasio na Instagramu nakon povratka na teren: "Nakon 385 dana, stigao je trenutak… Trenutak u kojem sav trud, žrtva i rad u tišini konačno dobiju svoju nagradu.

Još jednom, zahvalan svojoj ekipi, svojoj obitelji, svojim agentima i svojoj curi Raquel što je bila uz mene od prvog dana, uvijek brinući o meni s osmijehom i znajući da put neće biti lagan. HVALA ❤️ Također želim zahvaliti svim ljudima u klubu koji su mi pomogli da se vratim na najbolji mogući način.

I za kraj, našim navijačima… hvala vam što ste mi pružili poseban osjećaj kada sam ponovno kročio na naš Maksimir. Bilo je nevjerojatno. NEMA PREDAJE ".
  • GOAT
    8.4k
    Raquelskener

comighod.gif
  • Masto
    1.6k
    Tenk ne bi prošo njega i mckennu u paru
  • fakin
    5.1k
    Nakon 3 pive zapravo razmislio sam da bi htio da bude on nas drugi stoper iduce sezone nakon sto Dominguez ode.
  • din
    1.4k
    Kako ide njegov oporavak? Da li ćemo računati na njega?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet