• modri-kibic
    1.6k

Moguće, vidio sam da je klubski fotograf stavio story sa snimanja.
  • fakin
    5.1k
    Ipak samo Radeljic
  • Crusades
    24.6k
    Ovaj radio je teška topčina... maloprije Jimmy Stanić udarao, sad Corto. Bilo bi još jače da se uvede kako je netko već pisao - najava/analiza utakmice, intervjui s igračima, neke vijesti o Dinamu i slično
  • nkdz
    1.3k
    I ja zadnjih dana umjesto klasicnog Sljemena stavljam ovo dok kuham.
    Brutala je radio i da se doda nešto sadržaja bi bilo još bolji
  • Nolifer
    15.3k
    Onda sam samo ja imal peh danas, kad mi je na tom radiju milutin urlao :down: , pa sam ugasio. :scream:

Ali radio ko radio je top da, plus da se uvedu neki komentari i sa Zona Dinamo podcasta npr
  • fakin
    5.1k
    Tko uopce upravlja tim radijem? Klub, neka agencija ili privatno neki navijac?

Jebena je stvar, pogotovo jer na mobitelu svira u pozadini dok ja tipkam na Zoni. Bit ce idealno sad za more i terasu
  • prefontaine
    9.7k

@fakin jesi to ti?!
    Previše si mi optimističan.
  • fakin
    5.1k
    Freed from dresire :lol:
  • fakin
    5.1k
    jel moguće da napravis aplikaciju za radio?
  • podravskimodrikibicPMK
    262
    kasniš već je napravio....
    Vrati jednu stranicu
  • Mr Blue
    4.9k
    BlueNinja pobijedio internet. Svira i kad ugasiš ekran, u drugom tabu..
  • jp23
    4.1k
    Svaka čast, top stvar iskreno.

Samo pitanjce, imaš li možda volje da dodaš poveznicu na svakoj od stranica, da se može osoba prebacivati sa jednog na drugi? Tipa da lako osoba može sa zone karata na radio, pa na predictor za SP, itd...
  • Gradina
    179
    Moram dati zamjerku radiju, previše stranih pjesama, koje se pritom i najviše puta ponavljaju
    Što se hrvatskih pjesama tiče previše smo rezervirani
    Ne znam zašto bi išli samo zagrebački izvođači i grupe, na stadionu se aktivno pjeva Dok na terenu srce ostavljaš što je obrada Prozora prema zalazu, a nakon pobjeda nad Hajdukom redovito pjevamo Sve za ljubav
    Bio bi nam idealan recept Brava, većinom hrvatske uz tu i tamo neku stranu pjesmu da ne postane monotno
  • Niko1986
    7.4k
    Ovaj radio je teška topčina... maloprije Jimmy Stanić udarao, sad Corto. Bilo bi još jače da se uvede kako je netko već pisao - najava/analiza utakmice, intervjui s igračima, neke vijesti o Dinamu i sličnoCrusades

Zona Dinamo podcast epizoda :eyes:
  • Mali Zeus
    21.6k
    Di je taj radio nemrem ga naći.

edit: našao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.